23-as szám jelentése?
Figyelt kérdés
Kislányom születésével,és fogantatásával kapcsolatban elég sokszor felmerül a 23-as szám.a párommal 02.23án van az évfordulónk,a pici 23.án fogant 23.án született 02 óra 23 perckor és 23 évesen szültem.szerintetek?csak normális emberek véleményét várom.köszönöm2010. nov. 29. 15:40
1/17 Nostro the overlord válasza:
Véletlen egybeesés. Ennyi erővel mindenkinek lenne ilyen száma... például nekem a 15. 15-én születtem, 15 évesen kezdtem gyúrni, 15 egyest kaptam összesen 1 év alatt matekból, 15+6-ik sorszámú házban lakok egy olyan faluban ahol 15*100+15-en laknak.
3/17 anonim válasza:
van egy ilyen film is a 23 as szám:)
4/17 anonim válasza:
Felnőtt ember ilyenekben hisz...............
6/17 anonim válasza:
Szerencsés számnak mondják, általában a sikerrel, népszerűséggel hozzák kapcsolatba.
Egy kis érdekesség róla:
7/17 anonim válasza:
Van egy ilyen film, de valami borzasztó :D
8/17 anonim válasza:
Skinhead jelmondtat, az abc 2. és 3. betűjére utal. B.C., vagyis büdös cigányok.
9/17 anonim válasza:
10/17 anonim válasza:
- A periódusos rendszer 23. eleme a vanádium.
- Az egészséges embereknek 23 pár kromoszómájuk van.
- A vér 23 másodperc alatt folyik át az emberi testen.
- Az emberi agyban kb. 23 milliárd agysejt található.
- Euklidész geometriájának 23 alapszabálya van.
- A latin ábécé 23 alapbetűből áll
- Az asztrológiában az egyes csillagjegyek minden hónap 22/23-án váltják egymást.
- A Föld tengelyének billenése a két pólus között 23.5°.
- Baktérítõ: a déli szélesség 23,5°-os szélességi köre.
- Ráktérítõ: az északi szélesség 23,5°-os szélességi köre.
- Az 1956-os forradalom és szabadságharc okt. 23-án kezdődött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!