Ha nagyon hiszek valamiben akkor az bekövetkezhet?
Pl az utóbbi időben hiszek abban ha elkezdek lottózni akkor megnyerem a főnyereményt. Olyannyira hogy teljesen beleélem magam, mintha már megtörtént volna. Tisztára boldog vagyok, életkedvem az egekben... Arra gondolok este is hogy a saját pesti lakásomban fekszem, nem pedig ahol igazából vagyok. Reggel is amikor elmegyek otthonról vagy amikor hazamegyek akkor is. Már ki is néztem magát a lakást is, arra sétálok a környéken stb...
Mit gondoltok erről? (normális válaszokat légyszi)
Secretet láttad?
Az nekem nem igazán jött be csak egyszer de nyilván elhatározás kérdése.
A Titok szerint amire vágysz, amire rákoncentrálsz, és elképzeled, azt bevonzod, és lehetséges lesz. A könyv azt is írja, aki gazdag, az azért lett az, mert elképzelte, és a Titok által a pénz utat talált hozzá. Így úgy gondolom, hogy lehetséges.
Bár a Titok nem mindenkinek jön be. Valaki hiába koncentrál rá, nem ér el hatást, és csalódik az egészben. Érdemes egyébként is kisebb dolgokkal kezdeni, nem pont a lottó ötössel. Szerintem olyan ez mint a lépcsőmászás. Nem teremhetsz azonnal a lépcsősor tetején: csupán egy lépéssel. Meg kell másznod az összes lépcsőfokot, hogy a csúcsra törj. Szóval kezd aprósággal, és ha bejön, törj felfelé, határozottan, de ne azonnal a nagyvadat célozd meg. Így talán még sikeresebb, boldogabb és kiegyensúlyozottabb is leszel, mivel a kezdeti, jövőbeni és többszörös siker is javít a hangulatodon. Ha pedig jó a hangulatod, pozitív gondolatokkal töltöd meg magam, a pozitív szemlélet pedig nagyon fontos, hogy sikeres légy abban, amit csinálsz, és sikerre vidd, amit akarsz.
Első vagyok.
Igen nekem az utcán talált pénz jött be másfél éve de azóta semmi.
Azért szorítok neked és bízz mert mást nem igazán tehetsz ha lottót akarsz nyerni :) És mindig azt a számot x-eld amelyik elsőre eszedbe jut sose változtass :)
Utolsó
Első vagyok. Ez nekem valamiért Secretnek maradt meg. De a magyar könyvet olvastam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!