Braco gyógyítóról vélemények?
nem tudom, hogy használ-e amit csinál, de egyszer megnézném élőben, sőt.. még ha tolmáccsal is, beszélgetnék vele, mert a képeiről olyan nyugalom árad, hogy én szívesen tesztelném, hogy mi lehet az oka :D
Felkeltette az érdeklődésem ez a nyugalom ( akár valódi, akár kreált imázs)
Amúgy ő az egyetlen ilyen "gyógyító", akit élőben szeretnék látni, mert nem hiszek az ilyen energiát közlök a sok-sok emberrel dologban, ő azonban valami módon kilóg az önjelölt gyógyítók sorából.
Rokonszenves.
El kell hitetni az emberekkel, hogy valamilyen képességed van és dőlni fog a pénz. Ha nem is kéred, rád tukmálják, mert akkor meg lesznek elégedve, megfizettek. Megfizettek, tehát méginkább hatnia kell amiben hisznek. Mi több, még azt "érzik" is, hogy tényleg segített mert a HIT nagy úr. Az ember mindíg igyekezett magyarázatot keresni arra ami nem érthető. Kitalálta magának a misztikus istenek világát. A gyógyító embert (régen varázslót).
Tessék meggyógyulni, AKAROM a hatalmamnál fogva!
Most mindenki jobban érzi magát!
Igen!
Küldjetek fotót és elmulasztom a fájdalmat!
Persze ezt nem kell elmondanom ha mások tudják és hírdetik rólam, hogy ez a csendes találkozás eredménye.
Higgyetek emberek és jobban lesztek !
Nem attól akitől várjátok, a saját hitetek segít.
Ettől a szervezet olyasmi anyagot termel ami önszuggesztív úton ad erőt.
Ez viszont minden gyógyulás alapja.
Tehát higgyetek bárkiben, elindít a gyógyulás útján.
Aham valamikor ez az ember volt itt Magyarországon. Nem értetem meg nagyon ezt a dolgot de meg nézném. Azt csinálta a fickó hogy eljött ki állt a közönség elé 1 percre , és utána visszament mint ha semmi nem történt volna. Ha jól tudom ez az ember magyar származású és horvátországban él de nem tudok róla hogy gyógyító lenne. Szerintem ez az ember hazudik a belépő díj kb 4000 forint lehetett, és 1 percnyi alkalomra, érezhették az emberek azt a jó érzést , hogy a szemük előtt csapták be őket.
Nem tudom, hogy van természetfeletti ereje, de ezt a dolgot látni, de leginkább tapasztalni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!