2012 után hogy fognak változni a legkeresettebb állások szerinted?
De most ezt értem, de mi köze van ehhez az egésznek hozzá? Úgyis tudja mindenki, hogy meghalunk és csak én fogom túlélni.
Amúgy meg egy jó tanácsot fogadj el: ne az ezotéria miatt válassz egy szakmát, hanem amiatt, hogy szereted...
Amúgy szerintem a 2012-től függetlenül az biztos, hogy a fenntartható fejlődés, a tudatosság, az egészséges ételek (pl. normális körülmények között felnevelt haszonállatok")okö témák egyre inkább menni fognak. Ez némiképp azzal is összefügg, hogy új élet kezdődik.
Illetve a netes dolgok, ami valahol szintén marketing. Egy jó fejlesztő még nagyon sokáig meg fog tudni élni, főleh, hogy hamarosan egyre nagyobb tere lesz az augmented realitynek. Ez is összefügghet 2012-vel.
De szerintem ezek nem a szakmaválasztásra vannak hatással szerintem, hanem majd a specifikációra. Hogy majd milyen irányba mész a szakterületeden belül.
a maják lusták voltak befejezni a naptárat vagy elfogyott a papír...
így is elég szerencsétlenek ha 1000 évre megírták...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!