Hol található a Holtak Könyve?
Figyi Ez egy iszonyat jó kérdés ha meg tudod a választ kérlek értesits minden féleképpen. A másolatok nem izgatnak csak az eredeti ;)
Am sztem a vatikán legmélyén örzik :D
A vatikánban olyan dolgokat is őriznek amit az emberiség nagyja egyáltalán nem ismer.
Olvastam hogy rengeteg másolatot készitettek róla. Már a keresztes lovagok korában is volt egy másolat."Keresztes Necronomicon" a nevét onnan kapta hogy állitólag egy halott keresztes lovag páncélja alatt bukkantak rá.
Hogy ez mennyiben igaz? én az mondom 50-50%
Vagy igen vagy nem.
Én hiszek az eredeti példány létezésében. Bár egyes irások szerint a keresztények minden példányt elégettek... köztük az eredetit is. De kérem ha volt ilyen miért égetnék el az eredetit? inkább elrejtik a nyilvánosság elől. De megtartják bizonyitéknak. nekem ez a véleményem.
Előző voltam.
A holtak könyve , másnéven , NECRONOMICON.
Van 1-2 téma a többi blogban itt.
De megkérdezhetném hogy kinek és miért nyomozol?
Na megint én :D
Ha kérhetem a Házipálinkás csávót :( H.P. Lovecraft-ot)
Legalágalább innen hadjátok ki legyetek oly kedvesek.
Igen igen ő is irt egy ilyen művet. És űgy állitja be hogy azt ő találta ki... de kérlek titeket lássatok a dolgok mögé.
U.I.: Tényleg hanyagoljátok H.P-t
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!