Igaz az ha nagyon akarok valamit az bejön?
Figyelt kérdés
Van egy osztálytársam akit nem bírok, lehet jövőre elmegy egy másik suliba, ha nagyon akarom akkor elmegy?2010. nov. 15. 21:51
2/6 anonim válasza:
Sajnos nem :( én nagyon akarom bizonyos kisebbségek kipusztulását,de nemigen akar beválni...
3/6 anonim válasza:
Mi 2 évig nagyon akartuk hogy elmenjen az osztályból egy személy :D és 3. évre sikerült elérnünk ...bár ő másik osztályba ment át és nem suliba :D
4/6 anonim válasza:
Nem. Ha így lenne, akkor csupa lottónyertes szaladgálna az utcán (velem az élen) :)
5/6 anonim válasza:
Nem tudod azt eloidezni, hogy elmenjen, csak 1 modszerrel.
Az elmedbol kell tavoznia!
Azt ugy tudod megcsinalni, hogy elfogadod Ot es megbocsajtasz Neki. Tehat nem foglalkozol Vele.
Mik azok a tulajdonsagok, amik miatt nem birod? Ezeket a tulajdonsagait kell elfogadnod. Tehat azt kell megvizsgalnod, hogy miert negativan hatassal van Rad, amikor ez megvan, akkor ezt kell megvaltoztatni, de Neked kell valtoztatni legbelul, a hozza allasodon.
6/6 A kérdező kommentje:
Én változtassak? Én mindenkivel kedves vagyok de ez?? Egy kétszinű ...........
2010. nov. 16. 21:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!