Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Hiszitek azt, hogy semmi sem...

Hiszitek azt, hogy semmi sem veletlen? Mindennek van jelentese?

Figyelt kérdés

volt kiskoromban egy balesetem,melynek soran elveszitettem az egyik szemem...azota hol szemuveget,hol kontaktlencsevel probalok "normalis" emberkent elni,de valahogy nem megy...kiskoromban rengeteget csufoldtak az emberek,most sem konnyu....

jo lenne tudni, miert tortent ez velem?miert kell igy elnem?van ennek valami ertelme es ha van mi lehet az?mi lehet ennek az eletemnek a jelentese?hogy tudnam erre megtalalni a valaszt?

2010. nov. 13. 17:54
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
76%

"Nem a ruha teszi az embert."

Tehát nem azért leszel igaz ember, mert mindkét szemed működőképes, hanem azért, mert képes vagy önzetlenül szeretni. A jellem teszi az embert...Egyébként nézd a másik oldalát, ez nem feltétlenül balszerencse...hiszen megvan a szerencse oldala is, mivel ha kicsit másként esel, lehet a koponyád szakad át, agyadat megsértve, s akár ott is maradhattál volna(persze csak egy ideig). Egyébként a baleseted körülményei is számíthatnak valamelyest a jelentés megértésében, de mindenféleképpen leckének veheted. S még egy dolog, amit szintén nem árt elfelejteni, bár erre céloztam pár mondattal ezelőtt. Itt vagy most, élsz...gond tehát nincsen, mert a valós feladatodat tovább folytathatod, ami nem más mint jellemfejlődés, a szellemed fejlesztése, amihez ez a dolog is hozzásegít. Az pedig, hogy más csúfol...nos az csak azokat az egyéneket minősíti, de ha lelki ügyet csinálsz belőle, akkor bizony saját magadat blokkolod...egyszerűen nincsen okod "sz@rul" érezni magadat emiatt...a világ nem dől össze...nem úgy van "létrehozva", ahogyan te sem, mert el nem veszhetsz soha. :)

A jelentése tehát ennek a dolognak az, hogy egyáltalán feltegyél ilyen kérdést, elkezdd keresni a miértekre a válaszokat, így elindulva az úton a felismerésben, ahol bizony meg is lelheted azt, amit minden ember keres igazából...azon az úton, ami a megszüntethetetlen boldogsággal áraszt el idővel. Szóval ez életed értelme valószínűleg a keresés, amit persze fel lehet gyorsítani, ha nyitott az egyén...és a fejlődés...de erről már beszéltem. :)

üdv

25/F

LastOne.Left

2010. nov. 13. 19:38
 12/13 A kérdező kommentje:
ha csak a mukodokepessegrol lenne szo,az meg nem lenne nagy gond,de maga a szepseghiba,ez valahogy elviselhetetlen...az emberek hogy tudnanak kedvelni,ha a szemembe nem nezhetnek?(egy sotetitett szemuveget hordok altalaban)....
2010. nov. 13. 20:01
 13/13 anonim ***** válasza:

úgy hogy az emberek a jellemed miatt kedvelnek meg, mert megértő, kedves, türelmes és sorolhatnám milyen vagy...ezért írtam, hogy nem a ruha teszi az embert...neked nem kell megfelelj amúgy sem senkinek, csak magadnak...a pozitív énednek...szerintem ezzel foglalkozz, mintsem a külsőségekkel...egyébként egy szemed normálisan néz ki, nem? azon át bőven láthatják a lelkedet...ha pedig valaki megvet ezért, akkor mondom azzal ne törődj, mert az azt az egyént minősíti, neked nem kell lelki ügyet csinálnod ebből...így is normális ember vagy, ezt kell elfogadd, és akkor meglásd sokkal jobban fogod magad érezni...s amúgy is, vannak olyanok, akik láb nélkül is tökéletesen beilleszkednek a társasági életbe. nincs szükség arra, hogy elkeseredést érezz, vagy sajnálatot...ezek mind plusz pótcselekvések, amik tanácstalan állapotba rakják az embert...ha most jönne egy keresztény hívő, azt mondaná, hogy az ördög szívat, az tart kételyekben...győzd le magadban, azzal amit mondtam...te a boldog Te vagy, nem a bánatos. :)

üdv és sok sikert

25/F

LastOne.Left

2010. nov. 14. 11:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!