Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mesélnétek az energiavámpírokr...

Mesélnétek az energiavámpírokról? Ki tapasztalt már ilyet?

Figyelt kérdés

Az ismeretségi körömben van egy személy, akivel ha bármilyen formában kapcsolatba kerülök (személyes találkozás, beszélgetés, telefonálás, MSN), akkor azt követően úgy érzem magam, mint akit kifacsartak, az energiaszintem mínuszba süllyed, stb.

Eddig nem értettem, hogy miért vagyok bizonyos napokon kifacsarva (utólag rájöttem, hogy azokon a napokon, amikor a szóban forgó ismerősömmel kapcsolatba kerülök), csak nemrég jöttem rá, amikor egy nap egyáltalán nem találkoztam és nem beszéltem vele, így sokkal több energiám maradt mind mentálisan, mind fizikailag.

Eddig csak mosolyogtam, nevettem, amikor valakitől az "energiavámpír" szót hallottam. Viszont nemrég be kellett látnom, hogy talán éppen egy ilyennel van dolgom.

Kinek milyen tapasztalatai vannak az energiavámpírokkal?

Mit gondoltok erről az egészről?

Mi lehet a lelki, szellemi, pszichológiai alapja?

2010. nov. 11. 20:22
1 2
 11/12 anonim válasza:
Az hogy lefárasztanak a sok hülyeségeikkel attól az még nem energiavámpírság...
2010. dec. 13. 17:21
 12/12 anonim ***** válasza:
Energiavámpírnak hívják azt,aki szemfogai segítségével áramot szív a trafóból.
2010. dec. 13. 21:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!