Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mesélnétek az energiavámpírokr...

Mesélnétek az energiavámpírokról? Ki tapasztalt már ilyet?

Figyelt kérdés

Az ismeretségi körömben van egy személy, akivel ha bármilyen formában kapcsolatba kerülök (személyes találkozás, beszélgetés, telefonálás, MSN), akkor azt követően úgy érzem magam, mint akit kifacsartak, az energiaszintem mínuszba süllyed, stb.

Eddig nem értettem, hogy miért vagyok bizonyos napokon kifacsarva (utólag rájöttem, hogy azokon a napokon, amikor a szóban forgó ismerősömmel kapcsolatba kerülök), csak nemrég jöttem rá, amikor egy nap egyáltalán nem találkoztam és nem beszéltem vele, így sokkal több energiám maradt mind mentálisan, mind fizikailag.

Eddig csak mosolyogtam, nevettem, amikor valakitől az "energiavámpír" szót hallottam. Viszont nemrég be kellett látnom, hogy talán éppen egy ilyennel van dolgom.

Kinek milyen tapasztalatai vannak az energiavámpírokkal?

Mit gondoltok erről az egészről?

Mi lehet a lelki, szellemi, pszichológiai alapja?

2010. nov. 11. 20:22
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
27%
Józsi bácsi 30 évig panaszkodott, hogy a felesége az összes erejét elszívja. Még a meccset se hagyta nézni sosem. Lehet, hogy ő tudna neked beszélni erről.
2010. nov. 11. 20:45
 2/12 anonim ***** válasza:
9%

Hát én már tapasztaltam!

Elaludtam a buszon kezemben az energiaitallal, és arra ébredtem hogy 4 luk volt az energiaitalomon, és üres volt! Ezért aztán fáradt voltam egész nap!:(

2010. nov. 11. 20:52
 3/12 anonim ***** válasza:
78%

Barátnőm az...borzasztó a jelleme is de ha épp haragszik rád rosszul leszel és amúgyis 1--2 óra intenzív együttlét után...mármint beszélgetés egymás mellett ülés...másra se vágysz csak aludni

pedíg ő cska beszél

am ő meg feldobódik ettől

2010. nov. 11. 20:52
 4/12 anonim ***** válasza:

Persze, hogy van ilyen. Nekem pl. mindkét szülőm. Sajnálom is őket, de nem tudok mit csinálni. Ahogy elkezdenek magukról beszélni, órákon keresztül...úgy érzem, hogy megszűnik a kapcsolatom a valósággal és hirtelen nincs erőm az élethez. Utána akár napokba telik, míg a régi önmagam leszek. Az ilyen emberekkel csak módjával vagy egyáltalán nem szabad érintkezni. Általában attól töltődnek fel, hogy te hallgatod a maszlagjukat. Ők töltődnek, te pedig leeresztesz, hiszen közben is kiragadnak a jelenből és a saját negatív világukban találod magad.

Ezt senki ne vegye magára, mert a panaszkodás még nem egyenlő a vámpírkodással. Aki ismeri az érzést, az tudja, miről beszélek.

2010. nov. 11. 21:29
 5/12 anonim ***** válasza:
52%
azt már nem tudom hogy hogyan szívja el mert elfelejtettem,de tedd keresztbe vmid pl a lábad vagy az ujjaid tudod mikor szorítasz és úgy nem tudja elszívni az energiád nem hiszek ebben de hallottam rem segítettem
2010. nov. 11. 21:32
 6/12 anonim válasza:
Nekünk egy kolleganőnk volt ilyen. Meg se kellett szólalnia és már rövid idő után készek voltunk tőle! Borzalmas volt!
2010. nov. 11. 21:35
 7/12 anonim válasza:
Rám is mindig azt mondják,hogy az vagyok...Lehet,hogy elszívom más energiáját de ettől nekem sajna nem lesz több :( úgyhogy nemtudom :)
2010. nov. 11. 21:50
 8/12 anonim ***** válasza:

Nekem is van ilyen ismerősöm, de ez nem ezotéria, hanem pszichológia.

Olyan dolog, mint az ásítás. A társas együttélés miatt, ha az egyik tag melankolikus, nagyon könnyen át tudja ragasztani az arra hajlamosakra. Ezt takarja az energiavámpír kifejezés.

2010. nov. 13. 23:33
 9/12 anonim ***** válasza:
A sógornőm is az. Fizikai rosszullét jön rám, amikor kapcsolatba kerülök vele. Akár személyesen, akár telefonon. Borzalmas. Érzem, hogy elhagy az erőm, fáradt leszek, szédülök. Ő meg ez idő alatt csak beszél és beszél és beszél és... Ettől érzi jól magát. Én meg totál kivagyok tőle.
2010. dec. 13. 12:27
 10/12 anonim ***** válasza:

A tesóm és apám is pont ilyenek.

De valóban ezek az emberek nem tudják magukról, hogy azok és azzal nyernek erőt, hogy másokat lefárasztanak.

2010. dec. 13. 16:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!