Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mit lehet kezdeni az egyre...

Mit lehet kezdeni az egyre inkább mátrix-szerű élettel, ha tudom hogy tudatni akarják velem hogy direkt kapom a jeleket és egyre több van belőlük? Kihez forduljak ezzel?

Figyelt kérdés

Aki bolondnak néz az kérem inkább ne írjon.

Talán itt találok olyat aki természetfeletti szempontból tud erre tekinteni és nem néz skizofrénnek.

Mostanában volt egy utolsó csapás. Aggódtam valami miatt, amire elvileg fizikailag nincs lehetőség és közben mégis megtörténik...

de persze az is lehet hogy előre éreztetik velem hogy milyen rossz fog történni.

(Most pl. egy hatalmas veszteség ér szép lassan, ami ellen nem tudok tenni és a legnagyobb legfontosabb emlékem aminek az elvesztését már nem bírom elviselni és ezt direkt lassan adagolják)

A gond csak az hogy mostanra már tudom hogy ezek a valakik, irányítók direkt küldik ezeket a jeleket, főleg a telefonomon keresztül és kezdek tőlük totál begolyózni...

Ha elmegyek egy szakemberhez, jóshoz, ő hinni fog nekem és megtanít ezzel együtt élni?

Érzem hogy vigyorognak rajtam miközben küldik a jeleket és már nem is próbálják meg titkolni hogy ez a dolog létezik.

Olyan mint mikor történik veled 10 rossz dolog egy nap. Elesel, nincs a boltban amit akarsz, beakadsz a kilincsbe, beütöd a könyököd majd mikor kiersz a konyhába miután egész nap nem ettél magadra borítod a forró levest. És már nem sírsz, nem vagy dühös, csak fekszel ott a padlón mint egy zombi.

Ezt kell elképzelni csak nagyban, fontos dolgokkal.

A lényeg hogy tudom hogy tudatni akarják velem a dolgokat és már rettegek.

Szinte látom ahogy mosolyognak miközben megcsinálnak velem egy új rossz dolgot, mint a mosolyogj című horrorban.

Segítsen valaki aki tud ezzel kapcsolatban.

Nagyon kellene. Végső elkeseredettségben írok.

tegnap 18:52
 1/6 Jana0916 válasza:

Nem tudom mi az a mátrix...Szerintem csak éppen mélyponton vagy, és ilyenkor hajlamosabbak vagyunk mindent egy valamire fogni, hogy "na tessék, még ez is"

Szerintem beszélj egy ismerőssel, vagy családtaggal, vagy bárkivel akiben megbízol, biztos ők is voltak mélyponton. És te is megnyugodnál. Maradj pozitív, csináld azt ami boldoggá tesz:)

Én hülyeségnek gondolom a jósokat, meg aztán mennyi pénzt kérnek már el...(Persze ez csak az én véleményem, emiatt ne pontozzatok le pls)

tegnap 19:10
 2/6 anonim ***** válasza:
16%

Nézd!

Ezek mindenkin mosolyognak.

Ezek így táplálkoznak. Engem is piszkálnak. És addig fognak piszkálni, amíg csak engeded.

Ha erre az egészre Mátrixként tekintesz, akkor Jézus a Neo!

Ő rá gondolj és elszélednek, mert félnek tőle.

Olyanok ezek, mint bugok egy játékban. Nagyon idegesítőek és elkeserítőek. Pedig van rá patch: Jézus.

Olvasd az újszövetséget és ismerd meg Jézust. Ismerd meg a tanítását és vedd észre, hogy ő biztosítja a javításokat, hogy ezek a hibák megszűnjenek.

Nevezhetjük ezeket démonoknak is. de inkább hibák, törések. Csak emberektől származó hibák ezek, melyeket Isten képes kijavítani, ha az ember is keresi rá a módot.

Ettől független továbbra is ott lesznek, de már nem okozhatnak kárt nálad.

Egy jós ezen nem fog tudni segíteni, sőt egy pap sem. Ezen egyedül te tudsz segíteni, ha megismered a javítást, amit ennek a Mátrixnak a megalkotója biztosít a felhasználónak.

A jós kamuzik valami hihetőt pénzért. Mond valamit, ainek a következtében te tudat alatt beteljesíted azt amit mondott.

Inkább beszélgess emberekkel, még ha itt is keresel társaságot, az is jó.

tegnap 19:16
 3/6 anonim ***** válasza:
0%

Ne felejtsd el hogy a valóság nem létezik. Minden általunk élőnek és élettelennek definiált jelenség csak egy ideiglenes program a mátrixban. Csak egyetlen dolog tart örökké az amiből kiárad ez a sok szükségletekkel teli hitvány program, hogy mint ideiglenes hullámzás a térben és időben megnyilvánuljon egy kicsiny időre majd szétesve visszatérjen a kvinteszencia megnyilvánulatlan formájába. A parányi foton csak úgy mint a legnagyobb nap végső soron csak elektromos és mágneses tér váltakozása. Minden ami létezik ugyanabból van.

A fogvatartás legjobb módja hogy a rab nem is tudja hogy fogoly. Vizsgáld meg félelmed, milyen hosszú és rövid távú következményei lesznek a negatív esemény bekövetkezésének. Ha elég erős vagy képzeld el hogy megtörténik, éld át a veszteséget mentálisan. Így edzheted magad bekövetkezéséig.

tegnap 20:28
 4/6 .Agent Smith. válasza:
57%

Nem tudnak segíteni, mert nem hagyod hogy segítsenek, helyette hiszel a szélhámosoknak, meg az ezotériás ostobáknak.

Elmebeteg vagy, kezelésre van szükséged, a hiba ott van benned, nem a rendszerben.

tegnap 20:48
 5/6 anonim ***** válasza:
Én szakembert, legalább egy coachot javasolnék.
tegnap 21:27
 6/6 anonim ***** válasza:

"A gond csak az hogy mostanra már tudom hogy ezek a valakik, irányítók direkt küldik ezeket a jeleket, főleg a telefonomon keresztül és kezdek tőlük totál begolyózni."

Mivel paranoid skizofrén tüneteket mutatsz, szakember bevonása elkerülhetetlennek tűnik.

ma 07:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!