Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Láttad-e a Nosso lar (Otthonun...

Láttad-e a Nosso lar (Otthonunk) c. filmet?

Figyelt kérdés
Fejtsd ki, kérlek, a véleményed a műről.
dec. 21. 19:53
1 2 3 4 5
 21/47 A kérdező kommentje:
Hiteles, de nyilván nem teljes. Mint művészi alkotás, sok szimbólummal operál, ami a nem spir. nézőnek előszörre v átmegy, v nem. Szerencsére annyira lírai, h nem szájbarágós. Másodszor-harmadszor is érdemes megnéznie a nem spir. beállítottságú embernek, többedszeri megnézésre is vannak benne érdekes részetek, nüanszok.
dec. 22. 18:49
 22/47 anonim ***** válasza:

Értem. Lehet meg kellene néznem ismét, már régen láttam :D.

Itt, úgy tűnik, nem rezonál a kérdés a közönséggel. Mondjuk,

nem csodálkozom rajta.

A könyvet olvastad?

dec. 22. 18:55
 23/47 A kérdező kommentje:

Spir. körökben ismerik, ismergetik a filmet, persze nem annyian, mint pl. a Vörös oroszlán c. alapművet. Bár elférnek egymás mellett, és sztem mindkét mű erőteljesen hozzá tud járulni a spir. fejlődés kezdetén az egyén motivációjához.

A könyvet emlékem szerint nem olvastam. A film megnézése után viszonylag hamar gyakorlatközpontúbb lett az érdeklődésem.

dec. 22. 18:59
 24/47 anonim ***** válasza:
Sztem a spiritualitás és a kardeci spiritizmus ég és föld. Sokan keveik is, ezért használom a kardecizmus kifejezést, hogy a spiritualitás mozgalmakkal ne mosódjon össze, annak aki nem ismeri. A Kardecizmus keresztény filozófia elsősorban. Én is keresztény vagyok első körben és utána spiritiszta.
dec. 22. 19:04
 25/47 A kérdező kommentje:
Köszönöm a pontosítást.
dec. 22. 19:05
 26/47 anonim ***** válasza:

Nincs mit, ez csak szén véleményem. De nehéz eligazodni sokszor, mert a spiritizmus is küzd a gonosszal a saját berkein belül is. Amit nem is értek néha, hogy hogy nem látjàk meg pl. az ilyen Joao de Deus féléket.

Ezért csak Kardec-kel és főleg Chico véleményével foglalkozom, ha valami érdekel.

dec. 22. 19:10
 27/47 anonim ***** válasza:
*én véleményem*
dec. 22. 19:10
 28/47 A kérdező kommentje:
Ki a vihar az a Joao de Deus?
dec. 22. 19:11
 29/47 anonim ***** válasza:
dec. 22. 19:14
 30/47 A kérdező kommentje:
Köszi. Manilai csodadoktor.... És mozgalma is van. Hm.
dec. 22. 19:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!