Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Számmisztikai kérdés! A...

Számmisztikai kérdés! A 29/11-es számúaknál honnan jöhet, hogy totálisan el vannak veszve az életben? És hogyan oldható meg náluk?

Figyelt kérdés
dec. 13. 22:52
 1/9 anonim ***** válasza:
47%

A 29/11-es életút számúak elveszettsége több tényezőből eredhet:

-Túlérzékenység: Rendkívül érzékenyek és intuitívak, ami túlterhelődéshez vezethet.

-Belső konfliktus: Gyakran küzdenek a racionális elme és az intuíció közötti egyensúly megteremtésével.

-Magas elvárások: Nagy potenciáljuk és "régi lélek" mivoltuk miatt túl magas elvárásokat támaszthatnak magukkal szemben.

-Határok hiánya: Nehézséget okozhat számukra a határok felállítása, ami kiégéshez vezethet.

-Önbizalomhiány: Hajlamosak az önkételkedésre és a szétszórtságra.

Megoldási lehetőségek:

-Intuíció fejlesztése: Tanuljanak meg jobban bízni belső hangjukban és megérzéseikben.

-Önreflexió: Rendszeres önvizsgálat segíthet tisztázni céljaikat és értékeiket.

-Határok felállítása: Gyakorolják a "nem" mondást és a saját igényeik érvényesítését.

-Kreatív önkifejezés: Találjanak módokat kreativitásuk kiélésére, ami segíthet az energiáik levezetésében.

-Szolgálat: Fókuszáljanak arra, hogyan tudnak másokat segíteni, ez irányt és célt adhat életüknek.

A 29/11-es életút szám hordozói nagy potenciállal rendelkeznek, de meg kell tanulniuk kezelni érzékenységüket és megtalálni egyensúlyukat az intuíció és a racionalitás között.

dec. 14. 00:21
 2/9 A kérdező kommentje:

Najó, teljesen kész vagyok. Mindegyik talált, ez én vagyok :'D

A szomorú csak az, hogy a megoldási módokat is majdnem mindet használom, mégse tudok zöldágra vergődni...Lehet nekem már mindegy :D

dec. 14. 00:40
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
A magasan rezgő idősebb lelkek problémái sokszor kétségek formájában jelentkeznek, azokat próbálják leküzdeni egy duális világban (miközben az folyamatosan kísérti őket), hogy visszataláljanak az egységbe. A megnemértettségtől és a magánytól még jobban szenvednek, mert kevés hozzájuk hasonló emberrel tudnak kapcsolódni.
dec. 14. 23:44
 4/9 A kérdező kommentje:

Ok hát akkor ez lesz végig úgy nézem...

Mindegy...😅

dec. 15. 23:27
 5/9 A kérdező kommentje:

Amúgy nem hiszem, hogy idősebb lélek lennék...

Idősebb léleknek pont könnyebben mennének a dolgok

dec. 15. 23:27
 6/9 anonim ***** válasza:
Dehogy is! Egy idősebb lélek több mindent elbír, sokan bődületes karmát hoznak le dolgozni rajta. Igaz, most többségében az éretlenek vannak itt, ezért lesz nagy balhé, mert ezt megengedtük.
dec. 16. 05:48
 7/9 anonim ***** válasza:
Pontosabban mindenki itt van, aki számít, de majd mennek is, tömegével!
dec. 16. 05:49
 8/9 A kérdező kommentje:

6 mert megengedtük hogy az éretlenek is jöjjenek?

Nekem mindegy igazaból, a saját életemet próbálnám megoldani...

dec. 16. 13:51
 9/9 anonim ***** válasza:
Ők tették jobban tönkre ezt a világot az éretlenségükkel. És változtatni se képesek. De ha nem, majd a karma leszedi őket. Már most is hullanak ezerrel. A jövő év meg aztán tényleg nem sok jót ígér.
dec. 16. 17:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!