HOgyan tudnám az energiaszintemet növelni?
Szerintem a konnektor nyalogatás hatásos. De ha olyat akarsz amit túl is élsz akkor:
- kezdj el sportolni
- egyél rendesen
- csinálj valami hülyeséget
- menj el egy hétre nyaralni a görög tengerpartra
Saten!:D
Ez itt az Ezotéria rovat nem az Elektronikus eszközöké!Nem kifejezetten fáradtságra és éhségre gondoltam.
Lehet, hogy nem ajanlatos a konektor nyalogatasa, de hidd el, hogy csak Te tudod novelni a szintedet!
Elmehetsz a kis kinaihoz, ahogyan ajanlottak es kifizethetsz egy par ezer Ft-ot, de nem lesz megoldas, csak akkor ha rendszeresen odafogsz jarni, Te pedig meg fiatal vagy.
Az energiat mar pedig csak a rendszeres mozgassal tudod novelni, ehhez az ero szukseges.
Tehat az egeszseges elethez szukseges a rendszeres mozgas!
Igyál egy Red Bullt ;)
Amúgy meditációval tudnád, buddhista mantrákat tudom ajánlani :)
Szerintem a konnektor nyalogatás hatásos. De ha olyat akarsz amit túl is élsz akkor:
- kezdj el sportolni
- egyél rendesen
- csinálj valami hülyeséget
- menj el egy hétre nyaralni a görög tengerpartra
Látogasd meg Oma Desala-t a Kheb bolygón.
Jó akkor próbáld ki az akupunktúrát. Egyesek szerint hatásos, én viszont biztos pofánrugnám a kis kínait ha tűket szurkálna belém.
Lehet, hogy nem ajanlatos a konektor nyalogatasa, de hidd el, hogy csak Te tudod novelni a szintedet!
Elmehetsz a kis kinaihoz, ahogyan ajanlottak es kifizethetsz egy par ezer Ft-ot, de nem lesz megoldas, csak akkor ha rendszeresen odafogsz jarni, Te pedig meg fiatal vagy.
Az energiat mar pedig csak a rendszeres mozgassal tudod novelni, ehhez az ero szukseges.
Tehat az egeszseges elethez szukseges a rendszeres mozgas!
Igyál egy Red Bullt ;)
Amúgy meditációval tudnád, buddhista mantrákat tudom ajánlani :)
Sziotok én+találtam erre a +oldást,és ajánlom mindenkinek,4-100 éves korig.Nem vicc halál komoly ,probáld ki:Ceragem-E Automatikus termo-akupresszurás készülék,
cim:Bp.1135 Béke ut 25
nézz utána +éri:ceragem.net+info@ceragem.hu
SZOLGÁLTATÁSUK :TÉRITÉSMENTES!!!
H:-P:8-18 SZ:8:-12:-ig
GYÓGYÁSZATI SEGÉDESZKÖZ!,MERT EZ AZ EREDETI/sok hozzá hasonló készülék van,de azok nem gyógyitanak,csak masziroznak
Én 150 alkalommal jártam,
A CERAGEM TERMÉKEI EGGYESITETT,ALTERNATIV GYÓGYÁSZATI MÓDSZEREKKEL SEGITIK A TEST JAVULÁSÁT
EZ ITT NEM REKLÁM,SEM MESE VALOS!!!!AKI NEM HISZI NÉZZEN UTÁNA
ÉN 150 ALKALOMMAL FEKÜDTEM A KÉSZÜLÉKBE,NEM HITTEM VOLNA,HOGY ILYEN ESZMÉLETLEN JÓ HATÁSAI VANNAK:
NEKEM JAVITOTT AZ EGÉSZSÉGI ÁLAPOTOMON
1:MÉREGTELENITETT,/AMI MINDEN EMBERNEK NAGYON FONTOS/
2:VÉRTISZTITÓ KB. 30 ALKALOM UTÁN
3:STRESSZOLDÓ HATÁSA KIVÁLÓ
4:EREK FALÁT TISZTITOTTA
5:VISZEREKEIMET ELTÜNTETTE RENDSZERES HASZNÁLATTAL
6:KÖZÉRZETEMEN JAVITOTT
7:STB 1000 DOLGOTT SOROLHATNÉK!!
SZUPER,AJÁNLOM MINDENKINEK,NEKEM IS UGY AJÁNLOTTÁK
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!