Mikor jönnek az AI kormányok?
Hogy vírus volt, az tiszta sor, rokonaim között van több egészségügyi dolgozó, ő tudna mesélni, mert dolgozott. Maga is elkapta az elején, azóta is jár tüdőröntgenre. Másik rokonom kórházban is volt a vírus miatt. Ez még az oltások előtt volt, tehát egyikük sem volt oltott. Ezzel nálam megdőlt a „nincs vírus” , és „sima megfázás” konteó. Ez nem hit, hanem tapasztalat kérdése.
Oltáskárosultról sem a szűkebb sem a tágabb környezetemben nem tudok. Ez NEM jelenti azt, hogy nincs.
Viszont ha már tudom, hogy a betegségnek és a vírusnak is voltak áldozatai, ott már nem „kár” és „nem-kár” között döntök, hanem „kisebb kár” és „nagyobb kár” között. Egyénileg is, és nagy tömegek esetében is. Ezt is érdemes figyelembe venni. Nyilván belevéve, hogy egyes károk valakiknek „járulékos veszteségnek” számítanak.
Még kitérnék a placebo-hatásra, ami pozitívan és negatívan is megnyilvánulhat. Ha valakinek fáj a feje, és adok neki egy szőlőcukrot, azt mondom, hogy gyógyszer, és beveszi, elmúlhat a fejfájása – ez a pozitív placebo-hatás alias öngyógyítás. Ha ugyanígy egy szőlőcukor-pasztillát odaadok valakinek, és azt mondom, hogy méreg, akkor képes olyan immunreakciót produkálni, amivel megöli magát, holott az csak szőlőcukor volt. Ez a placebo-hatás negatív oldala. Oda-vissza is működik.Ezzel még véletlenül se azt akarom mondani, hogy szőlőcukor volt az oltásban, sőt! És nem is azt akarom mondani, hogy akkor ha bárkinek bármi baja van az oltástól akkor azt a placebo hatás magyarázza. Nem tudom, nem vagyok médium. Egy biztos, ez egy szempont, amit szerintem mindenképpen érdemes figyelembe venni, főleg, hogyha nem csak fizikai testben gondolkodunk. Bár ilyen szempontból maga a vírus is megér egy misét. Na mindegy.
Egyszer úgyis kiderül mi és hogyan volt, de addig is azzal érdemes foglalkozni, hogy adott ember mit tehet. Adott, hogy az emberiség 80%-a beoltotta magát.
Most ha én elkezdem terjeszteni, amit sokan terjesztenek, hogy aki oltott, az egy időzített bomba, és bármikor összepusztulhat, akkor az emberiség 80%-ba ültetem el azt a félelmet (OLTOM BE azt a félelmet) hogy a nap minden percében körmötrágva rettegjen, mert bármikor exitálhat. Ha már ezotéria kategória, gondolom elfogadjuk a betegségek/tünetek lelki eredetét. Ennek tudatában kérdezem: a 2 oltás közül melyik a rosszabb? Mert ezzel azt mondanám, és üzenném az emberiség 80%-nak, hogy „ha oltott vagy, akkor FÉLJÉL”. Ezzel pont hogy rontok a helyzeten, akármilyen helyzet is van. Én ezt senkivel nem akarom tenni. Akkor se, ha az illetőnek 2 napja, 1 éve vagy 50 éve van hátra. Akármi miatt. Mert akkor azt a 2 napot, 1 évet, 50 évet rettegje végig? Temesse el magát előre? Hát nem. Tessék élni, és a körülményekhez képest tenni, amit lehet! Azt, hogy ki oltott, ki nem, kiben mit okoz az oltás (vagy bármilyen gyógyszer, vagy más napi szinten fogyasztott cucc, mert ezekről meg senki nem beszél), és mit nem okoz, azt nem tudom befolyásolni. De ezt igen. Ne tegyünk már mindent az ellenségünkké.
Összességében: távol maradok mindentől, ami 1 megoszt, 2 félelmet kelt, 3 amivel én megosztok, 4 amivel én félelmet keltek
(A kialakulásával vagy céljával kapcsolatban van egy saját elméletem, de azt nem osztom meg ilyen oldalon. Amúgy is simán lehet, hogy csak bullshit.)
Nem az ezotéria kategóriába írtam ki! A külföldi (értsd nemzetközi) politikai kategóriába írtam én ki.
Ha elkezd mindent AI csinálni helyettünk, törvényhozás miért ne lehetne ugyanígy
Majd ilyen Orbi félék megengednék az ai kormányt
Meg amikor megy a harc a pártok kozott meg eu kozott majd beengdenének oda egy ai-t
Mindegyik f szopo magának akarja a hatalmat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!