Mikor jönnek az AI kormányok?
A többség se rettegve se rettegés nélkül nem vár semmilyen háborút.
Se atomosat, se vakcinásat.
Egyenlőre arra érdemes fókuszálni, hogy megelőzzünk ilyesmit.
Majd ha nem jött össze akkor gondolkodhatunk, hogyan tovább.
Akkor úgy mondom hogy sokan paráztak a háború miatt, az atom miatt még jobban, de a vakcinával kapcsolatban minden "okés", "VÉD", mert az emberiség 80%-a beoltotta magát!
Már csak azt kérdezem hogy mi szükség volt erre, azzal párhuzamosan hogy a 8 milliárdot verdessük?
Ebben nem értünk egyet.
De tiszteletben tartom a véleményedet.
Miben nem értesz egyet?
Kérlek ne legyél visszafogott!
Már most is túl sok AI tartalom van a neten amiket kommentelnek sokan, lehet, hogy egész fórumok mennek már maguktól és mögötte nem is emberek csak botok vannak.
De ennek van egy előnye. Az emberek majd újra beszélgetni fognak egymással személyesen
"csak úgy ki lehet majd kapcsolni mi..... "
Egy konkrét programot, mint egy AI, minden probléma nélkül. Ha nem kap áramot, akkor ennyi volt.
Tudom, hogy off, de mivel a 12-es kérte:
Azzal a konteóval nem értek egyet, ami szerint az oltás népességcsökkentés céljából volt, és vírusról szó sincs.
Először is bármilyen konteóról, nem csak erről:
Nekem csak az a gyanús, hogy mindegyik arról szól, hogy minket támadnak, nekünk rosszat akarnak, és hogy féljél. Mindegyik a félelemkeltésen alapszik. Ami nekem mindig gyanús. Ugyanis a félelemvezérelt ember könnyebben befolyásolható. Ezt pedig kihasználják. Ez nem csak a covidos időszakban volt így. Emögött mindig más indítékot sejtek.
Tudom én, hogy a világot nem szende, ártatlan báránykák uralják. Többnyire pénzéhes, hataloméhes, és haszonleső valakik. Innen, ezzel a gondolatmenettel: a covidnak és az oltásoknak is ebből a megközelítésből kellett érkeznie – pénz, haszon, hatalom céljából. Kérdés: Milyen haszon származna nekik abból, ha csökken a népesség? Egy haszonleső a nagy népességet arra is tudja használni, hogy magának hasznot csináljon, mert eladja, amit el akar adni (ha kell, ha nem), rabszolgákat és munkaerőt toboroz, gyarmatosít stb. Esetleg az elöregedő társadalom, és a nyugdíjkérdés jöhet szóba, de az pont hogy nem az oltás volt, hanem a vírus, ami inkább az időseket támadta (kezdetben). Tehát szerintem sokkal elképzelhetőbb, hogy itt a cél nem az irtás volt, hanem valami más célnak volt ez alárendelve, és ami azzal járt, az pedig – „járulékos veszteség”, ahogy a „nagyok” mondják. Ettől nem lesz kisebb az ártalom. De akkor már egyszerre beszéljünk a vírus, ÉS az oltás áldozatairól, és ne külön-külön.
Mert itt ugye két tábor alakult ki anno, és azóta is ez a 2 tábor maradt – itt megjegyzem az egészből ezen a megosztottságon kívül SEMMI MÁS nem maradt. Érdekes. Én ebben is érzek egy kis szándékosságot, hogy ez is valahol cél lehetett. 2 táborra osztani a népet, hogy aztán egymást nyírják. Mind láttunk olyan kommenteket, hogy „az oltatlan meg is érdemli, ha meghal”, meg „az összes oltáspárti gyilkos, és fel kéne akasztani”. Az ördög meg röhög a markába, mert a kisujját nem kell mozdítania sem, mert ezek egymást is kinyírják. Ő csak bedob valamit, ami alapján kialakul a 2 csapat, pl zsidó-nemzsidó, fekete-fehér, oltott-oltatlan, chipes-chiptelen (csak a jövőre való tekintettel), és díszpáholyból nézi végig, hogy ember mit csinál a másik emberrel.
Az egyik tábor az oltás áldozatait tartja számon, és tagadja, hogy a vírusnak volt áldozata, a másik tábor a vírus áldozatait számolja, és az oltás áldozatait tagadja.
Én meg azt mondom, hogy az igazság a kettő között lehet. Szerintem VOLT és VAN vírus (csak már legyengült sima megfázássá, direkt csinálták meg ilyenre), és a vírusnak is voltak áldozatai, az oltásnak is voltak áldozatai. Itt megjegyzem, hogy minden gyógyszer 5 oldalas mellékhatásainak a listáján szerepelnek „csúnya” tünetek, halál is. És simán el tudom képzelni, hogy egy mezei, „minden-nap-bekapós” gyógyszernek is valószínűleg voltak áldozatai – róluk nem beszél senki. Ennek ellenére ettől nem lesz egy gyógyszer vagy oltás sem „jobb”, tehát ezt nem felmentésnek írom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!