Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mit kovethettem el elozo...

Mit kovethettem el elozo eletembe ami miatt a mostani eletem csak szenvedes?

Figyelt kérdés
nov. 24. 23:57
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
49%

12

Hát nagyon nem kéne.

Aki tényleg ilyet tanácsol, az nézzen tükörbe!

Ilyenekre ne hallgass sose Kérdező!

Szerintem ne arra koncentrálj, hogy vajon mi miatt lehet. Az oka biztos megvan, most ezt nem tudjuk kideríteni.

Fókuszálj arra, hogy ami viszont van, azzal mit tudsz kezdeni.

És nem, ha exitálsz, azzal nem oldasz meg semmit, mert meg egyszer jössz, és ugyanabba amiből el akartál menekülni.

Akard megoldani. Küzdj! :)

nov. 25. 11:04
 12/27 anonim ***** válasza:
25%

Ha így gondolkozol, akkor irány egy pszichiáter, ne a gyakorin oszd az észt!

Azt hogy te mit csinálsz az életeddel, hogy rontod el vagy sem, az a te dolgod.

De mást belevinni a saját hülyeségedbe, es lerantani a sajat mocsaradba...az egy újabb szint.

És akkor majd következő alkalommal is lehet kérdezgetni, hogy dehát mit tehettel vajon előző alkalommal, hogy ezt meg azt kapd. Lehet ezt csinálni akármeddig...Vagy azt is mondhatod, hogy elég volt én teszek valamit azért hogy jobb legyen nekem is meg a körülöttem lévőknek is.

Irány a doki!

És neked is, Kérdező!

nov. 25. 11:22
 13/27 Szervizmérnök úr ***** válasza:
29%

Nem tudom, mit vársz ettől, hogy éves átlagban hetente kiírsz ilyen témájú kérdéseket.

Eddig sem segítettél magadon semmit, vagy más esetben csak agresszívan reagáltál az én válaszaimra, amire én felvázoltam, hogy büntetésből még a következő életedben is itt fogsz kérdéseket kiírni.

Karma.

nov. 25. 11:22
 14/27 anonim ***** válasza:
27%

A kérdező kommentje

De van

Megdogleni se tudok

Pedig jobb lenne

Ha nem csak martirkodik, akkor nem kell öt már lerántani a mocsárba, ott van ő már

Ezt a Pszichiátert meg úgy ajánlgatjátok mintha vmi csodák lennének és az extra beteg sérült embereket egy hét alatt a siker mintaszobrává tudnak változtatni :D

Nekem normális gyógyszer nem tudtak találni, volt olyan állami pszichiáter aki kb elküldött kapálni hogy akkó majd nem lesz ideje depsinek lenni a hülyének..

kb olyan volt mint a sok retardált Facebook kommentekben….

Na? Ugye milyen csodás megoldás a pszichiáter?

nov. 25. 11:34
 15/27 anonim ***** válasza:
0%

2 :)) és erről van valamilyen hivatalos forrás, vagy tanulmány, ahol utána lehetne nézni hogy hogy dönti el a karma hogy mi alapján adja a szenvedő életet mint itt a kérdezőnek meg a másiknak aki írt neki hogy ő is egy roncs, egy nagyon gonosz élet után, vagy elég ha több száz életen keresztül egyszer csúnyán néz vki a másikra, majd a következőben egy bogarat tapos el, majd egy csokit lop és ilyen nulla dolgok halmozódnak több száz életen keresztül, amíg hirtelen egy saját maga szerint roncs lesz valakiből?

Ez komolyan így le van írva valahova? :D

nov. 25. 11:53
 16/27 anonim ***** válasza:
11. Azt tudod hogy az erre való buzdítás bűncselekmény!
nov. 25. 12:13
 17/27 anonim ***** válasza:
5. Viccnek szántad, de mi van ha mégis?
nov. 25. 12:14
 18/27 anonim ***** válasza:
Vagy lehet hogy pont karmát oldasz és azért fáj.
nov. 25. 12:16
 19/27 A kérdező kommentje:

13

Valakivel keversz mert nem irok ki hetente ilyen kerdeseket és nem reagalok agresszivan a valaszaidra

nov. 25. 17:55
 20/27 anonim ***** válasza:
50%
Sajnos kérdező a karmát nem lehet felodani, mivel egy egyszerű következmény. Azonban ha sejted mi sulythat le rád tehetsz ellenlépéseket.. Ja van karma oldás a törmelék ráesik a fejedre. Kérlek maradj a lassab módsszernél, keress fel független szakembert. Mibnedn jót kedves élőlények aq bolygón. Én szeretettel vagyok mindenki felé :)
nov. 25. 22:21
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!