Mit kovethettem el elozo eletembe ami miatt a mostani eletem csak szenvedes?
Hányszor kérdezem én ezt magamtól, de hányszor....istenem...
Készülj fel mert holnap jönnek a válaszok, hogy
"Jobb is hogy nem tudod, mert el se tudnád viselni, de azért érezd a felelősséget meg az elvárást hogy fejlődni kéne meg önismerni, miért nem vagy már azon a szinten, már ott kéne lenni...csak úgy no stress 😅"
3...2...1...
Lehet hogy egy nagyobb csomagot vállaltál be erre az életre hogy ledolgozod, ez történhet magányosan vagy a külvilág segítségével, ehhez még hozzájárulnak az ez életbeli döntések. De hangsúlyozom, nagyobb csomagot az érettebb lelkek vállalnak be, akik tudják ezt a terhet hordozni.
Még a jó emberek is áldozatul eshetnek ilyen próbáknak, ha egy komoly fejlődési szakaszon kell átmenniük, lásd Jób könyve.
Ez a szar az egeszbe
Masnak csak megszuletni volt nehez jonnek a lehetosegek az eletebe egymas utan
Mas meg kuzd folyamatosan de lathatatlan erok azon munkalkodnak hogy minel szarabb legyen neki
Szólj ha majd rájössz
Én is szeretném tudni
Bár lehet ma meg tudnám akkor jogosnak érezném mindazt ami történt velem, szóval talán jobb is így hogy sopánkodhatok, hogy többféle szempontból miért vagyok benne a legrosszabb 1%-ban és ki tudja meg mit hoz a jövő
Kb olyan sötét hogy arra szavak nincsenek
Sőt szinte biztos vagyok benne hogy hajléktalan leszek, vagy megég/eltorzul a testem
Nálam biztos nincs rosszabb karmad kérdező
De van
Megdogleni se tudok
Pedig jobb lenne
Probaltam
Csak valamie olyan gondolataim vannak hogy ennek nem kéne véget érnie
Meg van más lehetoseg
Csak nem tudom hogy mi
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!