Mit kovethettem el elozo eletembe ami miatt a mostani eletem csak szenvedes?
Figyelt kérdés
tegnap 23:57
1/2 anonim válasza:
Hányszor kérdezem én ezt magamtól, de hányszor....istenem...
Készülj fel mert holnap jönnek a válaszok, hogy
"Jobb is hogy nem tudod, mert el se tudnád viselni, de azért érezd a felelősséget meg az elvárást hogy fejlődni kéne meg önismerni, miért nem vagy már azon a szinten, már ott kéne lenni...csak úgy no stress 😅"
3...2...1...
2/2 Grimfox válasza:
A nagy része a jelen életedből származik. Amit gyerekkorodban éltél át, annak az esetén nagyobb a valószínűség, hogy előző életekből van. Nem feltétlen csak egy életből, előfordul, hogy több élet sara gyűlik össze, és adódik alkalom, hogy befolyásolja a jelenlegi életed. Szóval nem biztos, hogy egy nagy hibából ered ami most rossz. Akár több száz életnyi apró hiba is felhalmozódhat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!