Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ha valaki egyszer meghal az...

Ha valaki egyszer meghal az soha többé nem létezhet?

Figyelt kérdés

Vagy mégis?

Hol lehet az igazság ❓❓

nov. 23. 11:20
1 2 3
 1/22 Szervizmérnök úr ***** válasza:
23%

Sajnos nem.

Annyi könnyítés lehetséges, hogy az utódokba átmegy némi örökítőanyag, így elvben egy kis részünk "megláthatja" a távoli jövőt.

De ez ugyebár kétes vigasz.

Egyébként semmi nem indokolja a természetben, bárminek az öröklétét, a legkisebb anyagi részecskéktől eltekintve, melyek újrahasznosulnak.

Az élőlények leszerepelt működtető programja egyáltalán nem fontos a világegyetemben, semmire nem jó.

Az utódoknak mindig van már másik, mire a szülő eltávozik, így az ő szoftvere már felesleges, és nem is telepíthető sehová sem újra. Módja sem lenne természetesen. Természetellenesen sem.

nov. 23. 11:43
 2/22 anonim ***** válasza:
30%
Nyilván nem.
nov. 23. 12:28
 3/22 anonim válasza:
0%
Milyen érzés ha valaki meghal
nov. 23. 12:48
 4/22 Szervizmérnök úr ***** válasza:
4%

Halál után semmit nem szoktam érezni, de amikor ifjabb koromban kerékpárral fejreálltam és koppantam az aszfalton, abban a pillanatban pattantam is fel.

Legalábbis azt hittem, de mások szerint ott voltam elterülve valameddig.

Azt a semmit képzeld el, amikor leáll a processzor.

Nem olyan, mint az alvás.

Nincs semmi.

Ilyen lesz a halál is.

Egy nagy semmi.

Csak abból már nem állunk fel.

nov. 23. 13:06
 5/22 anonim válasza:
18%
#4 nálam ez az alkohol mérgezés volt hogy a fürdő szobába megittam az 1 liter pezsgőt utána úgy emlékszem hogy kiultem a kanapera és felaltam és a könyves polcnál végig húztam a kezem a könyveken és olyanokat beszéltem hogy félek közbe ott nyeklettem össze vissza a fürdő szobába és kiterultem és úgy kellett pofozgatni és mikor magamhoz tértem egy férfi és egy nő sárga ruhában állt előttem és megyek be a kocsiba ilyen hordágyon és ott a kocsiban beszélnek hozzam majd felkelek a kórházban dél előtt 10
nov. 23. 13:23
 6/22 anonim ***** válasza:
41%
Az az igazság hogy fogalmunk sincs hogy mi van a halál után. A halálra épül tulajdonképpen az összes vallás, az össze esküvés elméletek és még elég sok dolog. A legtöbb ember nem tudja elfogadni a halált. A legvalószínűbb hogy semmit nem történik a halál után, a szervezet leáll és onnantól nincs semmi. elmúlunk létezni. Sokan hisznek a reinkarnációban meg a feltámadásban, de senki sem tudja hogy valójában mi van a halál után
nov. 23. 13:56
 7/22 anonim ***** válasza:
43%

Kedves Kérdező!

Ki vagy te? Melyik személyiségrészeddel azonosítod magad? Ez nem szőrszálhasogatás. Ui. sajnos enélkül a pontosítás nélkül nem tudunk neked szabatos uakkor pontos választ adni a kérdésedre.

nov. 23. 17:54
 8/22 anonim ***** válasza:
47%

Egy liter pezsgőtől alkoholmérgezés? 12 % az erőssége. 🤔

Senki sem tudja biztosan megmondani neked azt, hogy mi van a halál után. Az ember halandóságába képtelen beletörődni. A vallások kínálnak erre vigaszt. Örökké élhetsz, ha a dogmáikat követed. Ezeket mind emberek alapították.

Senki sem tudja biztosan megmondani.

nov. 23. 18:10
 9/22 anonim válasza:
48%
#8 nekem az lett a vége lehet hogy nem bírom az alkoholt de így történt ha hiszed ha nem
nov. 23. 18:55
 10/22 anonim ***** válasza:
11%
Elalszol aztan el vagy aludva
nov. 24. 16:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!