Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Nagyon nehezen tudom feldolgoz...

Nagyon nehezen tudom feldolgozni a traumáimat és megemészteni a sorsomat ilyenkor mit csináljon egy ember magával!?

Figyelt kérdés

Komolyan tényleg itt vannak a pszichés betegségeim és mentális szellemi zavaraim akkor a belszervi belgyógyászati megbetegedéseim is amik pszichoszomatikus alapon alakultak/jöttek ki én bennem.

Nagyon bánt hogy nem volt egy elégedett és kielégítő életem emberként emberileg és nem is lesz ahogy látom és észre veszem tisztelt felhasználók.

#élet #sors #karma #emberi #Feldolgozásuk
nov. 20. 13:09
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
83%
Dr. Máté Gábor: Normális vagy című könyvét ajánlom elolvasni első körben. Továbbá rengeteg szakkönyv, cikk és hanganyag, videó foglalkozik a trauma feldolgozásával. Esetleg keress fel egy pszichológust is, aki segít ebben.
nov. 20. 13:38
 2/11 anonim válasza:
74%
Keresd fel egy jó pszichológust, segíteni fog hidd el.
nov. 20. 16:03
 3/11 anonim ***** válasza:
35%

Sajnos el kell fogadni hogy vkinek szenvednie kell az adott életben mert ez volt a sorsa

Én is így vagyok ezzel..

Nem lesz hosszu az élet

nov. 20. 16:55
 4/11 anonim ***** válasza:
74%

Szerintem foglalja el magát valami kreatív hobbival és próbálja elfogadni a karmáját.

A pszichomókus szép és jó, de a problémák megoldásában, a körülményeken, a sorson nem fog tudni változtatni. Azokon csak te tudsz, ha tudsz.

nov. 20. 18:51
 5/11 anonim ***** válasza:
34%

"Nagyon bánt hogy nem volt egy elégedett és kielégítő életem emberként"

Engem is.

De mit tudunk tenni?!

Én már mindent megpróbáltam, de mindenhol elbuktam.

És annyira belefáradtam a sok erőlködésbe, meg abba, hogy mindenhol elutasítottak, hogy végül beláttam: ezt csak elfogadni lehet, ha az ember békére akar lelni.

EZ VAN!

Ennyi jutott és kész!

Lehet, az előző életben történtekért most jött el a vezeklés.

De szerintem már úgysincs sok hátra, addig meg élvezzük ki a maradék szép pillanatokat.

Unom a kesergést, ezt is csak azért írtam le neked, hogy lásd, másnak sem könnyű, de ha nem akarsz ebbe belebolondulni, akkor igenis el kell engedned végre és le kell xarnod az egészet!!!!!!!!!!

nov. 20. 19:10
 6/11 anonim ***** válasza:
Bocsi kérdező, de nem privizek és nem ismerkedési céllal szóltam hozzá.
nov. 20. 19:19
 7/11 A kérdező kommentje:
Jajj hogy nagyon senkivel egy valakivel sem lehet beszélgetni
nov. 20. 19:24
 8/11 anonim válasza:
75%
Van egy nagyon jo modszer a traumak leoldasara. Eye Movement Desensitization and Reprocessing (EMDR) a fobiak es panikok is eredmenyesen leoldhatoak. Keress egy psychologust hozza. Ne keseredj el mert a sok negativ elmeny altal fejlödünk, csak meg kell szabadulni töle. a you tubon nezd meg Szentes Robertnak a filmjeit.Amig a mult hatizsakjat hordjuk, addig mi szaladgalunk a celjaink utan, ha mar letettük akkor a celjaink követnek bennünket,es innen az elet mar könnyü, es boldog.
nov. 20. 21:34
 9/11 anonim ***** válasza:

Nagyon sokan vagyunk így, kérdező!

Az 1es jót írt, én ajanlom a Most hatalmát.

De egy jo pszichológus is tud segíteni. A munkát helyetted nem fogja megcsinálni, de irányt tud mutatni, tanácsot tud adni stb.

A traumáknál gondolja arra, hogy az adott személy hibája / nem-tudása / mérgező volta / sajat traumatizáltsága nem ér annyit, hogy az ezzel okozottaknak áldozd az életedet.

Eddig is rengeteg idő energia ment el rá, de ha ezek meggátolnak a további eletedben, akkor az egész tovabbi életedet ezeknek a traumáknak rendeled alá, és áldozod.

Nem érnek annyit.

Nem azt mondom, hogy nem fájnak vagy ne legyen hatasuk, mert nagy valószínűséggel lesz, ez az a rész, amit sajnos mar nem tudsz megvaltoztatni.

Amit tudsz, az az, hogy mit kezdesz vele. Hagyod hogy bezárjon egy adott helyzetbe állapotba, vagy teszel azért, hogy ebből kitörj.

Rossz napok és időszakok vannak, de egyik sem tart örökké. Ez sem fog. Kitartás! 🙂

nov. 20. 22:06
 10/11 A kérdező kommentje:
Jó köszönöm szépen a válaszokat mindenjot kívánok
nov. 21. 23:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!