Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » A hullócsillagoknak tett...

A hullócsillagoknak tett kivánságaimat vissza tudom vonni?

Figyelt kérdés
Nos, csak egy kis ismertető, lehet nem az ezotériában kellene keresnem a kiutat, de fiatal koromba borzalmas dolgot kivàntam, amiben nem is hittem a mai napig, szóval egy sz4r felhő az életem, most vagyok 20, de igazából mindig is rossz volt, komor és boldogtalan, de nem is ez a lényeg, amikor 12-13 éves voltam, éltem a kis tini éveimet, rendkívüli öngyűlöletet éreztem, aztàn jött egy csillaghullás, aznap kinn ültem pàr órát az ablakba, majd minden leszàlló hulló csillagnál azt kívántam, hogy haljak meg kegyetlenül, mivel egy hétre rá màr nem is emlékeztem ezekre a kívánságokra, èltem tovább az életem, de minden történés az életemben egyre mélyebbre sodor, ugyan ha nincs összefüggés (remélem), akkor is valami iszonyú a karmàm, ennyire szerencsétlen senki sem lehet mint én, valahogy màr nevetségesen szerencsétlen vagyok, de annyira szerencsétlen hogy màr nagyon fàj, szóval segítség, lehet megátkoztak, vagy valaki egy rólam mintázott voodoo babába tűt szúr, de ezentúl szeretnék úgy belefogni a dolgaimba hogy legyen sikere
okt. 29. 02:54
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Igen, simán. Figyeld az eget és keress egy újabb hullócsillagot, majd kívánd azt hogy a korábbi kívánságod ne teljesüljön...
okt. 29. 05:11
 2/5 anonim ***** válasza:

Persze teljesen érthető, hogy te hiszel ebben a kívánságos babonás történetben... De(!), a te életednek te magad vagy a kovácsa. Nem egy hullócsillagnak tett kívánság fogja megváltani a sorsodat. Csak előre nézz, és tedd azt, ami boldoggá tesz, tanulj jól, hogy sikeres legyél, és azt csinálhasd, amit szeretsz. Persze tőlem kapsz tanácsot, aki hasonlóan érez most, mint te, de én hiszek benne, hogy egy nap minden szebb lesz.

Azzal, hogy leírtad: úgy szeretnél belefogni a dolgaidba, hogy legyen sikere - elhatároztál valamit... egy jövőt... ne foglalkozz egy 7 éves babonás történettel. A halál ha jön, úgyis mindegy lesz. És nem azért fog jönni, mert 13-14 évesen magadhoz kívántad. Kitartást és sok szerencsét! Kivánom, hogy legyén sikeres, és legyen boldog életed!

okt. 29. 05:12
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy a meteor elég a légkörben ,a felé intézett kérés hatályát veszti.

Benne van az apróbetűs részben.

okt. 29. 06:28
 4/5 A kérdező kommentje:
2-es, tanulàsról már lekéstem, mert màr kijártam a sulit, most melózok, igazából az túlzàs, hogy sikereket akarok, a legnagyobb siker az lenne ha eltűnne az életemből a fájdalom, nem, nem halt meg senki, csak csupán a gyűlölet körbeöleli a világomat, bárhova megyek, bárkivel vagyok, csak a gyűlöletet érzem amit irántam táplálnak, nem tudok változtatni, màr rendesen rettegésbe élek a jövőt illetően, uh ugyan mi jöhet még, de amikor màr azt hiszem hogy “áh ennél már úgysem lehet rosszabb”, nem ez nem igaz mert minden ilyen gondolatomnál jött egy milliárdszor rosszabb dolog, az emberek úgy tartjàk hogy annàl nincs rosszabb ha meghal valaki, de van, van egy olyan mélyen szunnyadó erő ami percről percre megeszi a tested minden azon porcikájàt ami a való vilàgba vezet vissza, úgy èrtem màr kezdenek kinyílni a kapuk a fejemben a pszichiàtria felè, ja és köszönöm a jó kivànsàgokat, úgy legyen!
okt. 30. 01:51
 5/5 anonim ***** válasza:

Enis ezt erzem

Nem tudom mi lenne ra a megoldas

okt. 30. 12:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!