A hullócsillagoknak tett kivánságaimat vissza tudom vonni?
Persze teljesen érthető, hogy te hiszel ebben a kívánságos babonás történetben... De(!), a te életednek te magad vagy a kovácsa. Nem egy hullócsillagnak tett kívánság fogja megváltani a sorsodat. Csak előre nézz, és tedd azt, ami boldoggá tesz, tanulj jól, hogy sikeres legyél, és azt csinálhasd, amit szeretsz. Persze tőlem kapsz tanácsot, aki hasonlóan érez most, mint te, de én hiszek benne, hogy egy nap minden szebb lesz.
Azzal, hogy leírtad: úgy szeretnél belefogni a dolgaidba, hogy legyen sikere - elhatároztál valamit... egy jövőt... ne foglalkozz egy 7 éves babonás történettel. A halál ha jön, úgyis mindegy lesz. És nem azért fog jönni, mert 13-14 évesen magadhoz kívántad. Kitartást és sok szerencsét! Kivánom, hogy legyén sikeres, és legyen boldog életed!
Ahogy a meteor elég a légkörben ,a felé intézett kérés hatályát veszti.
Benne van az apróbetűs részben.
Enis ezt erzem
Nem tudom mi lenne ra a megoldas
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!