Tényleg mindneki visszakapja azt amit a másikkal tett?
Ennél ez sokkal bonyolultabb. Fogd fel úgy, hogy ugynaz a kiegyenlítődés, egyensúlyi állapotra törekvő folyamat zajlik le, mint amit a természetben is láthatunk, és tudományosan is ismerünk.
Ez a folyamat éppenséggel nevezhető karmának is, de semmiképp nem valamiféle erkölcsileg megragadható "büntetés" vagy "jutalmazás" a cél, hanem pusztán a kiegyenlítődés.
Nem igaz, semmilyen formában.
Saját életemen át tudnám igazolni.
Két ember tett tönkre lelkileg és anyagilag.Egyik sem kapta vissza,sőt.Mindkettő boldog kapcsolatban él, saját lakással. Én pedig szinte nincstelen lettem, ismerkedési szándékaim kudarcot vallanak.
És olyannal kell élnem,akivel nem akarnék/családtag/, mert magának való és nem tud szeretni.
Mindezt azért kaptam a sorstól,mert naivan azt hittem, van igaz szeretet és van hűség. Egyikben sem hiszek már,úgy ahogy a karmában sem.
A rosszindulat, a gonoszság,a kihasználás tobzódik a világban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!