Miért ne tetováltassunk a kezünkre élő személy nevét?
hallottam valahonnan, hogy nem szabad élő személy nevét, születési dátumát magunkra tetováltatni, ez érdekelne, miért nem?
Apropó én megtettem, mert a másik félém neve egy mágiát is rejtett a folyamat, mikor a nevét bőrömre vésték, és jobban is éreztem magam ettől, s a jó Isten is mondta ez jó ötlet volt.
véleményekre vagyok kíváncsi hogy miért nem szabad ezt tenni?
Ez csak akkor lényeges, ha szétválsz az adott személlyel, megromlik a kapcsolat.
A mágia elmélete szerint a név szimbolizálja a hordozóját. Ha magadra tetováltatod, az olyan, mintha egy kis darabját mindig magadnál hordanád. Két ember számára, akik szeretik egymást, ez nem nagy gáz, de ha akár csak az egyik félnek is ellenérzései vannak, már adódhatnak kellemetlenségek. Persze a hétköznapi életben szinte semmi észrevehetőt nem lehet tapasztalni emiatt.
egy személy lehet csak a másik feled :D ha ezt tényleg tudod akkor szinte nem baj ha magadon őrzöd nevét :D csak egyéb spirituális véleményeket esetleg babona vagy valami ilyesmire gondolok, hogy miért nem?
szeparációban vagyunk, de közel sem haragszunk egymásra.
Én ezoterikus szemléletű vagyok, de a tetoválás az szerintem egy buta, rossz szokás. Az emberi bőr eleve nem erre való, hogy mindenfélét belekarcoljanak és beleégessenek, és szerintem kinézetre sem mutatnak jól. Amit kérdezel, ezzel kapcsolatos babonákról nem tudok.
Ezt hogy érted egyébként, amit a kérdés alatt írtál, hogy "Isten mondta" neked?
Tetoválással amúgy is egy energetikai zavar keletkezik én úgy tudom.
A mágiát meg el kéne felejteni mert sok esetben mások manipulálása a cél.
Az ötös hozzászóló vagyok, bár nem rám vagy kíváncsi, de azért hozzáteszem, hogy szerintem a test mint templom nem arra való, hogy a magánéletünket kiteregessük másoknak, idegeneknek. Ahogyan említettem tegnap, szerintem esztétikailag sem szép. De felőlem mindenki azt csinál, amit akar, nem beszélek le erről senkit. Viszont hozzá kell tenni, hogy a kérdésed is úgy van megfogalmazva, hogy "miért ne" tegye valaki. Tehát ez azt sejteti, hogy az ellenvéleményekre is kíváncsi vagy, ha jól értem.
Viszont honnan tudod, hogy ő a másik feled? Mert most éppen szerelmes vagy belé? Ahogyan a kettes is írta, mi lesz ha valamikor máskor már nem lesztek együtt? A jövőt nem tudhatjuk előre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!