Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Az elmúlt 2 évhez képest...

Az elmúlt 2 évhez képest eléggé gonosz lettem, honnan tudhatom, hogy van-e rajtam valamiféle befolyásoltság, és ezt hogyan szüntethetném meg?

Figyelt kérdés

Arra vagyok kíváncsi, hogy önmagamtól lettem ilyen, vagy komolyabb káros behatás.

Régen is volt bennem rengeteg negatív gondolat, csak akkor még volt bennem korlát, és nem igazán tettem semmi rosszat.

Jóval régebben, sulis koromban igencsak durva és beteg dolgok jutottak az eszembe, de ezekből szerencsére kinőttem.

Érdekelne, hogy miért vagyok ilyen. Semmitmondó válaszokat nem kérek, köszönöm(mert te leszel a következő a listán :D)!

okt. 24. 22:55
 1/10 Grimfox ***** válasza:
75%
A befolyás nem kívülről jött, hanem a belső gátlásod erodálódott az idők során a késztetéseid által. Ha ilyen késztetéseid vannak, és nem teszel ellenük aktívan valamit, akkor a gátlások csökkennek, gyengülnek, és nő az esélye, hogy kiéled mindazt, amire gondolsz, és vágysz. Az öröm az ürömben, hogy nem valami külső dolog kényszerített elre, sunyiban, ezért ha akarsz, bármikor elkezdhetsz tenni ellene.
okt. 25. 09:57
 2/10 A kérdező kommentje:
1.: És mi történik akkor, ha pont az ellentettjét teszem, azaz engedek, sőt még támogatom is a késztetéseimet?
okt. 26. 02:34
 3/10 anonim ***** válasza:
Akkor mész a börtönbe
okt. 26. 17:06
 4/10 anonim ***** válasza:
72%

Járj templomba, kérj segítséget egy paptól vagy fordulj Istenhez.

Kitartóan kérjétek, és megkapjátok! Kitartóan keressétek, és megtaláljátok! Kitartóan kopogtassatok, és kinyitják nektek az ajtót! Máté 7:7

okt. 26. 21:42
 5/10 anonim ***** válasza:

20 milliard éve konyorgok ennek a gec*inek hogy nyerjek a lotton

A mai napig nem nyertem

okt. 27. 11:28
 6/10 A kérdező kommentje:
De mondjuk azáltal is szerzek tapasztalatot, ha rosszat teszek, nemde?
okt. 28. 10:11
 7/10 anonim ***** válasza:
De, csak rossz tapasztalatot
okt. 28. 10:17
 8/10 Grimfox ***** válasza:
Kérdező, akkor viszonylag rövid úton tönkremegy az életed. Mindig van lejjebb.
okt. 28. 15:11
 9/10 anonim ***** válasza:

10ből 9 ember gonosz. Arra az 1-re mondjuk, hogy értékes. Szerintem a gonosz emberek gonosz rezgésekkel és érzelmekkel vannak teli tehát nem tudnak boldogok lenni és igazi örömöt átélni.

Gonoszság gonoszságot szül.... látsd történelem!

nov. 2. 08:15
 10/10 anonim ***** válasza:
Szar az életed, azt akarod hogy másnak is szar legyen
nov. 2. 08:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!