Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Miert nem lehet kerulőúton...

Miert nem lehet kerulőúton megoldani az életet? Miert vagyok rakényszeritve a szarra?

Figyelt kérdés
okt. 24. 05:42
 1/8 anonim válasza:
20%
Azt akarod megoldani, hogy ugy tudjal enni, hogy ne kelljen xarnod? Akkor utanozd a fan logo lajhart, az csak hetente egyszer maszik le a foldre, hogy kedvere kixarja magat.
okt. 24. 08:03
 2/8 Grimfox ***** válasza:
58%

Az élet nem egy megoldandó feladat, nem tartasz egy kijelölt cél felé(csak ha te magad jelölöd ki magadnak). A szar egy részét el lehet kerülni, ha tudod, hogy jön, vagy ha már akkor tudod, hogy a következmény rossz lesz, amikor kigondolod, hogy ezt, vagy azt megteszed.

Amíg mindent akarsz, következmények nélkül, addig nem fog működni.

okt. 24. 10:57
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Aki a jóra született, annak az egész élet kerülőút.
okt. 24. 17:24
 4/8 anonim ***** válasza:
Ha az ember nem születik le, még kerülőút sem kell.
okt. 24. 20:13
 5/8 anonim ***** válasza:
4 sajnos azzal már elkéstünk, mert itt vagyunk.
okt. 24. 20:17
 6/8 anonim ***** válasza:

#5 Levontam a tanulságot :D

Kérdező: a rosszat nem lehet kikerülni. Ha te kikerülnéd a rosszat, akkor a jó meg kikerülne téged. Mert mindkettő a duális (kettős) világ része.

Örökké nem fog tartani semmi. A jó is elmúlik, meg a rossz is. Akinek jó világa van, annak nem lesz jóvilág örökké, és akinek nem jól megy a sora, előbb-utóbb jobban megy majd.

okt. 24. 20:32
 7/8 anonim ***** válasza:
58%
6 a rossz utáni trauma hogy múlik el? Sehogy
okt. 24. 20:37
 8/8 anonim ***** válasza:

Nem én alkottam így...

Ha nem születsz le, nincs trauma...

Ennyi

okt. 25. 10:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!