Folytassam és a tobozmirigy is aktiválódni fog vagy rosszul csináltam a légzéstechnikát? Több ⬇️
Végeztem egy légzéstechnikát amellyel az a cél, hogy a tobozmirigy aktiválódjon, de egyelőre addig jutottam el, hogy a nemi vágy nagyon felfokozódott, azt viszont nem akarom.
Folytassam és a tobozmirigy is aktiválódni fog vagy rosszul csináltam a légzéstechnikát?
A légzésen kívül arra is kellett figyelni, hogy az izmokat összehúzzam a gátnál.
Ha ez a technika a Xi Sui Jing, a velőmosó qigong, akkor ne folytasd. Ilyen esetben jópár lépéssel vissza kell menni, és az esszencia finomításán kell dolgozni, mielőtt újra a tolóvezetékbe terelnéd, és megkísérelnéd eljuttatni az agyvelőig.
Az sem mindegy, hogy milyen légzési módszert választasz. Valószínű, hogy a taoista légzéssel könnyebb felvezetni a gáttól az agy közepére a qi-t.
Más módszerről nem nagyon hallottam, ami az általad leírtak alapján működne, ezért gondolom, hogy erről, vagy ennek egy változatáról lehet szó.
Úgy beszélsz, mintha arra buzdítottam volna, hogy menjen, idézzen démont, az majd segít. Ha ismered a módszert, amiről szó van, akkor tudod, hogy gyakorlatilag azt tanácsoltam, hagyja abba, és kezdje az elejéről.
Ha nem ezze kíésrletezik, és akadt el, akkor meg semmit nem tud kezdeni azzal, amit írtam. Szóval ja. Ilyesmit simán le merek írni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!