Mit jelenthet, mi lehet az üzenete annak, hogy egyik nap két szimmetrikus sérülésem volt?
Reggel ráesett vmi a lábfejemre véresre sértve azt, de annyira, hogy igazi könnyenket sírtam, a köröm előtti bőr sérült, az nagyon érzékeny, de aznap este meg a másik lábfejemet még jobban felsértettem, még mélyebb, még véresebb felhorzsolással, mondjuk akkor nem sírtam, de azóta is fáj...
Mindkét sérülés az én hibám, figyelmetlenségem, mégis olyan furcsa, hogy pont egy nap alatt két sérülés is, mindkettő a lábfejemen, mindkettő másikon, pedig amúgy nem jellemző rám egyáltalán, hogy így véresre bénázom magam, most meg egy nap alatt kétszer is...?
Ez már pár napja volt, de azóta is ezen elmélkedem, hogy mi ennek a logikája...? Puszta véletlen lenne csak...?
Egyszer is fura, hogy hogy lehettem ilyen béna, de hogy kétszer is egy nap...? Mi lehet az üzenete azon kívül, hogy ne kapkodjak többet, és óvatosabban mozogjak?
Nekem amikor kiment a bokám, és nehezebben tudtam járni, az volt, hogy talán angyalok, vissza akartak fogni engem, nekem az volt a lényeg, hogy Ne jelentkezzek egy adott állásra.
Neked nincs ilyen választási lehetőséged, hogy menj-ne menj valahova?
Ez egy jelzés, hogy a főnököd átlát rajtad: már észrevette, hogy elszakadtál a valóság talajától, amikor mindenféle furcsa jeleket vélsz látni ott is, ahol nincsenek (spirituális jelek eleve nincsenek, mert spirituális jelenségek soha nem is voltak, azt csak emberek találják ki).
Önmagában ilyen középkori kitalációkat elhinni, még nem is lenne ok a kirúgásra, csak aki ilyen téren rosszul gondolkodik, az járhat egyéb kellemetlen mellékhatásokkal is, ami miatt előbb-utóbb fel kell mondani neki sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!