Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ez az agyam játéka, csak...

Ez az agyam játéka, csak véletlen egybeesések ezek?

Figyelt kérdés

Időnként vannak furcsa álmaim, amik aztán meg is történnek.

Pl: Álmomban egy helyet láttam, egy hidat, egy folyót, és mintha egy kis domb lett volna, ami ilyen furcsán lépcsőzetes alakú. Medvék voltak benne.

Először ezt szemből láttam, majd a domb tetejéről. Ott az utcák kövén nevek voltak, sok név volt belevésve a kövekbe.

Emlékszem mondogattam magamban, hogy ezt fontos hely, meg kell jegyeznem. Így ébredtem fel. Pár hónappal később elköltöztem küldöldre, a városban sétálva ott volt ez a hely.. Ez a költözés akkor még nem volt tervben, főleg nem azaz ország.

Évekkel később: Álmomban egy intézményben jártam, kerestem a 10.épületet. Átmentem a belső részeken, egy udvarra kerültem, a bal oldalon a legvégén megtaláltam a 10. részt.

A valóságban x hónappal később munkát kerestem, egy ajánlatot kaptam. Ugyanígy volt. A legutolsó épület, 10. számmal bal oldalt.

És a legfurább álom ami valaha volt: Facebookot láttam, hogy xy és én kapcsolatban vagyunk. Tudjátok, mikor megjelent úgy, mint mikor megosztják ezt az emberek. A két fotó egymás mellett. Egy fekete fehér kép volt a másikról, a póló gallér részén 3 fehér csík. Kicsit oldalas a fotó. Láttam a nevét is. Aztán közben valaki beszélt is hozzám, aki nem láttam. Kérdeztem tőle, hogy "ő lesz nagy ő?" Azt mondta igen, de nekem kell kezdeményezni. Én válaszoltam, hogy biztosan nem, hát nem ismersz? Aztán kértem, hogy hagy nézzem meg a borítóképét. Láttam. Emlékszem tök viccesnek találtam, úgy ébredtem fel, hogy vigyorogtam, aztán arra gondoltam, mekkora marhaság álom volt már ez.

Teltek a hónapok, és megismertem valakit, igazából munka kapcsán. Feldobta a facebook, minden ugyanaz. A fekete fehér kép, a borítókép. A név..

Annyira fura. Most biztos troll válaszokat fogok kapni, de egy két normálisnak is örülnék azért. :D

okt. 10. 18:17
 1/8 Krampusz1 ***** válasza:
100%

Tök jó hogy ilyen tisztán emlékszel az álmaidra. Érdemes lenne mindenkinek álomnaplót vezetni, és ébredés után gyorsan még leírni pár szóban, amire emlékeznek az álmokból.

A tudatalattival lehet így erôsiteni a kapcsolatot, a kommunikációt.

Egyes vélemények szerint a felsőbb én ad át néha fontos információkat, előrejelzéseket az álmokon keresztül, ilyenkor az az álom valamivel másnak érződik, és jobban megmarad.

Az is lehet persze, hogy néha csak te látsz bele összefüggéseket utólag.

okt. 10. 18:28
 2/8 anonim ***** válasza:
78%
Igazán érdekes életed lehet :) nem trollkodásból mondom.
okt. 10. 18:29
 3/8 anonim ***** válasza:
78%
Igen, a napló nagyon jó ötlet.
okt. 10. 18:29
 4/8 A kérdező kommentje:

Az elsőt még próbáltam megmagyarázni. Lehet láttam, vagy olvastam valahol arról a helyről, csak nem emlékszem, és az álmomban előjött. Aztán valami véletlen az egész.

Ezek az álmok másabbak amúgy, mint a többi. Olyan nagyon valóságnak érzem, olyan furcsa az egész, nem tudom megmagyarázni.

De ezaz utolsó álom a legérdekesebb nekem.

okt. 10. 18:32
 5/8 Krampusz1 ***** válasza:
100%

A felsőbb én adhat át ilyen célirányos útmutatást, de néha csak egy bevillanó érzést a szívbe, egy villanást ébren is akár...

A helyedben ráírnék, beszélgetni, kávézni mindenképp megérné :)

okt. 10. 18:46
 6/8 A kérdező kommentje:
5, na én továbbra sem szívesen kezdeményeznék. :D Viszont a valóságban két ismerőse odajött hozzám, és elkezdek kb kifaggatni, legalábbis úgy éltem meg. Kíváncsi voltak ki vagyok, mert új voltam. Azt mondták, milyen jó lennék én neki, de nekem kéne kezdeményezni, mert ő nyuszi. Egyébként tényleg nem nagyon mer semmit, egy két kis próbálkozás volt eddig. Na de ez már nem az álomhoz tartozik. :D Majd ha valóban ő a "nagy ő" leírom.. :D
okt. 10. 19:01
 7/8 Krampusz1 ***** válasza:
100%

Aki mer, az nyer....veszíteni semmit nem tudsz, csak ha majd más elhappolja előled.

Hívd el koncertre, kiállításra, kötetlenül, stb.

okt. 10. 19:29
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Én eseményeket ugyanígy megálmodtam amik pár éven belül bekövetkeztek.

Híres emberek halálát is.

okt. 10. 23:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!