Szeretnél találkozni a gyermekkori önmagaddal? Ha igen, miért? Mit csinálnál vele vagy mit mondanál neki? Hány éves éneddel találkoznál szívesen?
Figyelt kérdés
okt. 5. 20:19
1/12 anonim válasza:
Valahogyan a fogantatásomat akadályoznám meg, hogy meg se szülessek.
2/12 anonim válasza:
Volt egy ilyen álmom egyszer. Kb 8 éves korú önmagammal találkoztam. Valóságban akkor 30 as éveimben jártam. Különös érzés volt látni. Egy csapat gyerekkel játszott. Nagy szeretettel megölelgetem. Most is ezt tenném. Pedig sokszor nem vagyok kibékülve magammal, de ez az álom segített kicsit helyreállítani a lelki békém és máshogy tekinteni magamra és dolgokra.
3/12 anonim válasza:
Mivel én szeretetlenségben és bántalmazásban nőttem fel, ezért én a gyerekkori énemet megszeretgetném és megölelgetném és elmondanám neki, hogy rohadt erős, amiért ép ésszel kibírja majd a felnőtt korig.
4/12 anonim válasza:
Igazabol foglalmam sincs mit kene mashogy csinaljak hogy ne legyen elba***ott az eletem
Semmilyen tanacsot nem tudnek neki adni
5/12 anonim válasza:
Én inkább az időbe menné vissza és mindenkit szarrá vernék aki bántott
6/12 anonim válasza:
Igen, találkoznék magammal. Kb.10-12 éves énemmel. Elmondanám, hogy minden sikerülni fog, hogy fognak szeretni, melegbe leszel és mindig lesz pénzed.
7/12 anonim válasza:
Nem birnam megmenteni. Igy nem. Nem bírnám vegignézni a bántalmazádait.
Es a jővő se lett jobb. Rengeteg a toxic szemelyisegzavaros mentalsi serult beteg ember.
8/12 anonim válasza:
Annyit mondanék neki, hogy bízzon magában, ne legyen önbizalomhiányos. Sok mindent másképp csináljon mint én és akkor nem kell majd szívnia.
9/12 anonim válasza:
Legszivesebben a mostanival azért ,hogy kívülről figyeljem a tetteimet ebből tanulva.
De ,ha ez nem opció akkor 10éves énemmel.
Nem tudom ,hogy mit mondanék neki.
Van kiút a sötétségből ill a mélyből?!
Valami ilyesmit
10/12 anonim válasza:
Azt hogy keszuljon fel a legelbaszottabb eletre ami var ra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!