Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Az oroszlán jegyű Férfiakat...

Az oroszlán jegyű Férfiakat miért nem tisztelik/szeretik,illetve nem keresik a társaságukat az emberek? Pedig nem mindegyik ego-s.

Figyelt kérdés
okt. 1. 17:07
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nem szőrszálhasogatásból írom, de ennek a kérdésnek az asztrológia alkategóriában még jobb helye lenne.
okt. 2. 13:19
 12/13 anonim ***** válasza:

10, szakmádból kifolyólag? Tehát te most munkakapcsolatokról beszélsz? Mert azt kár idevenni, hogy ha munkádból kifolyólag segítettél embereknek, miért nem viszonozták..

Egyébként az önzetlenség és kedvesség ott kezdődik, hogy nem vársz viszonzást. Ha vársz, az már nem önzetlenség és nem kedvesség, hanem érdek.

okt. 2. 13:34
 13/13 A kérdező kommentje:

Csak azért vagyok/lettem tisztelettudó mert pincérnek tanultam 30 éve és rám ragadtak az akkori megszólítások.

Sosem vártam vissza senkitől semmit sem cserébe,mert ha igen nem használnám az önzetlen szót.

okt. 2. 14:43
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!