Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Az oroszlán jegyű Férfiakat...

Az oroszlán jegyű Férfiakat miért nem tisztelik/szeretik,illetve nem keresik a társaságukat az emberek? Pedig nem mindegyik ego-s.

Figyelt kérdés
okt. 1. 17:07
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
67%

Ezt cáfolnom kell,mert Oroszlán férfiként nagyon sokan kedvelnek,keresik a társaságom ,de annyira, hogy sokszor ki kell találnom dolgokat,hogy miért nem érek rá találkozni.

Fiataltól idősekig így vannak irányomban. Sokan szeretik a humoromat és azt,hogy akárcsak egy jó szóval, de igyekszem segíteni .

okt. 1. 17:54
 2/13 anonim ***** válasza:
6%
Azt hittem ma már mindenki tudja, hogy az aszcendens bőven fonosabb...
okt. 1. 18:03
 3/13 A kérdező kommentje:

2-s. Nyilas az aszcedensem ami a legkedvesebb személyiségű a többi közül,és mégis engem tojnak le legjobban az emberek.

Ha én keresem a másik társaságát akkor foglalkoznak velem,de ha nem járok utánuk a többiek nem ugyanígy állnak én hozzám.

Még egy telefont megejteni felém azt is sajnálják.

okt. 1. 18:52
 4/13 anonim ***** válasza:
53%
A férjem az oroszlán jegyében született. Általában szeretik és tisztelik az emberek
okt. 1. 19:11
 5/13 anonim ***** válasza:
41%
Szeretem az Oroszlán jegyű pasikat, a Nyilasokat viszont ki nem állhatom 😀
okt. 1. 20:34
 6/13 anonim ***** válasza:
88%
Én oroszlán vagyok, de inkább enyhébben szociofóbiás is, nem mindenki tud szórakoztatni és többnyire unom az embereket. Azért vannak kevesen, akik kedvelnek (érdekes módon nők) és ők még azokat a humorba burkolt, enyhe gúnynak tekinthető véleményüket is kifejtik, amitől sokan megsértődhetnének (én nem, mert a benne rejlő igazságot elfogadom).
okt. 1. 21:15
 7/13 A kérdező kommentje:

6-s.

Na ebben hasonlítunk,.

Mert engem sem dob fel a legtöbb ember,főleg azért mert én humorosabb vagyok a legtöbbjénél és a legtöbb ember meg nagyon be van szürkülve minden csak a komolyság komolyság hátán illetve a Nők megint csak nem kedvelnek.

De úgy alapvetően senki sem,mert teljesen másként viszonyulok a léthez mint a többiek.

okt. 1. 23:34
 8/13 A kérdező kommentje:

5-s.

Bár engem is szeretnének a Nők merthogy oroszlán férfi vagyok,de mégsem így van.

okt. 2. 11:57
 9/13 anonim ***** válasza:

Hááát az a nagy helyzet, hogy a legtöbb ember nem az alapján viszonyul a másikhoz, hogy melyik hónapban született, hanem mondjuk az alapján, hogy mit mond, mit cselekszik, hogyan viszonyul másokhoz.

Még az öregek is az alapján adták a tiszteletet, hog ykinek milyen pozíciója van, nem a születési hónap alapján. Illetve nekik még sokat jelentett a születési év, azaz az öregeknek automatikusan járt a tisztelet

De az Y generációtól fogva nem osztogatják a tiszteletet meg a szeretetet csakúgy pozíció meg kor alapján, sokkal inkább úgy állnak hozzá, hogy azt ki kell érdemelni.

okt. 2. 12:01
 10/13 A kérdező kommentje:

9-s.

Rengeteg embernek segítettem önzetlenül,és a szakmámból kifolyólag tisztelve is beszéltem velük.

Csak jó tett helyébe jót ne várj kaptam vissza.

Tehát ez kevés volt a másikaknak.

A legtöbb embernek csak addig voltam érdemleges míg ki tudtak használni, vagy épp anyagi hasznuk volt belőlem.

Csak ahogy idősödtem változtattam ezen jellememen,és ez már nekik így nem játszik.

Ilyenekről mint hogy melyik hónapban születtem,meg horoszkóp sosem beszéltünk mert minek.

És ennyi.

okt. 2. 13:04
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!