Igen az időutazás bizonyítva van. Minden 60 másodpercben 1 percet előre utazol az időben, ha megengeded és is ezt teszem.
Az, hogy ezt lehet "torzítani", azt a különböző részecskegyorsítókban már bizonyították.
Arra vannak elméletek, és számítások,hogy egy forgó fekete lyuk környékén vissza lehet utazni az időben. Hogy a kiinduló állapotok, feltételezések igazak-e, azt további mérésekkel kell ellenőrizni, de még nem találtak olyan jelenségeket, ami ezt alátámasztaná. Ha igaz, hogy lehet utazni (a cikk által sugallt módon) az időben, azt jelentené, hogy újra kell értelmezni a megmaradási törvényeket. Ez a fekete lyuk
segítségével való utazásnál is igaz, bár a megmaradási törvényeket már maga a fekete lyuk is feszegeti.
Az Origó csak felállít egy kattintásvadász főcímet, majd a cikk tartalmából kiderül, hogy nincs is semmi bizonyíték.
Manapság a megélhetési versenyben gyakran élnek ilyen trükkökkel a portálok, bulváros címeket adnak stb.
Ilyenekre én már rá sem kattintok, persze ma is volt egy eset, amire kattintottam és még csak nem is találtam az adott részt a cikkben. Ez már azért az arcátlanság netovábbja, de ezt csinálják sajnos.
Lényeg, hogy ilyeneket nem kell komolyan venni, pláne amikor eleve tudjuk, hogy úgyis csak átverés lesz, hiszen időutazás nincs.
Nem időutazás hanem manipuláció.. hogy a magadfajták elhiszik..
Hová fajul ez a világ..
Mint a Hülyék Paradicsomából...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!