Mi e világ legnagyobb rejtélye szerintetek? (És miért pont az? )
Figyelt kérdés
Tudom, így elsőre hülye kérdésnek hangzik, de lássuk be, mindenki gondolkozik valamin, amit tudja, hogy úgy sem fog rá választ kapni. Most persze nemcsak a elvont dolgokra gondolok (pl. hogyan lettünk), hanem akár emberi viselkedéstől kezdve a paranormális jelenségekig mindenre.2010. nov. 3. 13:57
11/17 anonim válasza:
Létezik-e véletlen vagy mindennek köze van egymáshoz és mindennek van oka? Én igazából csak a tudománynak hiszek (pontosabban: vagy értem miért vagy a saját szemmel látom)
13/17 anonim válasza:
A világ legnagyobb rejtélye szerintem egyértelműen az élet maga. Ezen belül sok kérdés van. Honnan ered az élet, az intelligencia? Mi a célja az életünknek? Mi van utána? Hogy működik az elme, a tudat, stb..
Szerintem ezeket a kérdéseket soha nem fogjuk tudni megválaszolni, mert akkor megválaszoljuk a létezésünk okait, és talán az élet lényege maga annak megélése..
15/17 anonim válasza:
Sztem a legnagyobb rejtély az emberi agy. Egyszerűen annyira összetett hogy nem sokat lehet tudni róla. Itt nem a mechanikus működésére gondolok hanem a gondolatokra, érzésekre stb
16/17 anonim válasza:
Engem hihetetlen sok dolog érdekel de hát szinte sose fogok rájuk választ kapni :D. Például az ősrobbanás mitől lett????
17/17 anonim válasza:
Hogyan lett Isten? Kérdeztem a hittan tanárt, de azt mondta, hogy ő mindig is volt, de valahogy neki is lennie kellett...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!