Ez a rettentő kánikula, lehet hogy a bioengeenering/ chemtrail következménye?
Nagyon sok helyen olvasom szerte a fórumokon, nem konteo közösségi médiában is megjelent már és annyira erre hajaz minden, hogy meg kell kérdeznem. Angliából néztem streameket. Ott szinte egész nyáron 20°c fok volt. Egész nyáron kellemes idő volt a liberális ideológiában élő nyugaton. Rettentő kánikula pedig csak Európa poszt szovjet részén volt, akik nem akarják vagy csak nehezen veszik be a woke, migrációt amit Brüsszel nyom. Lehet ez nem véletlen?
Nos nem hiszem, hogy Angliában, Franciaországban nagyon más égövnek, klímának kell egész nyáron lennie, mint közép és kelet európában. Nem látszik a globális felmelegedés onnan. Nem biztos, hogy csak a HAARP tehet erről, hanem itt van az elszaporodott chemtrail, bio engeenering is.
* * *
Most ha megnézem Európa időjárását több független tudományos meteorológiai portálról ugyanezt látom. Hollandia, Brit szigetek, Párizs ami nincs messze kellemes 20°-23°c [link] forrás: [link]
Belgium és a néhai NSZK kellemes 23°c fok van. De ha már a poszt szovjet NDK-t nézed mellette, ahol az AFD nyert most, akik nem akarnak migrációt látod, hogy 33°c van hoppá! Pedig egymás szomszédai. Nincsen olyan földrajzi választóvonal, helyzet ami köztük található és indokolná ezt a 10+ fokos különbséget, mégis így van [link] forrás : [link]
A kelet európai megsül, míg nyugat-európában még hűvös is volt ez a nyár. [link] forrás: [link]
Lehet hogy ez egy mesterségesen létrehozott klíma? [link]
#48 "Nálad vannak bajok rendesen"
-Nem én követelem más szuverén országoktól, hogy telepítsenek be afrikai, ázsiai vadembereket és az lmbtq lobbit az ovikba. Ezt a kommented címezd Brüsszelnek
49# "Nem tudsz számolni? Az egyik 3, a másik 3.5 pipa."
-Téged akkor már lepontoztak. Ezek változnak a hozzászólásod hatékonységával arányosan.
"Ez magyarázza, hogy nem cáfoltad meg egyikük állítását se. :DDDD"
-Megcáfoltam. Linkeltem is a Nagy Földi légköürzést, ami általános iskolai tananyag. A széljárás a földrajzi szélességi körök függvényében rendeződik. Nincs olyan, hogy nincsen hegylánc ugyanazon a körön és teljesen más a széljárás. Ezért írtam is, hogy olvasd el 😊
"v"Nem, kedves véglény, sehol nem írtam, hogy megáll a szél a határon, azt írtam, hogy ott találkozik a két különböző széljárás, ami igaz. Forrást is adtam."
-Azt hogy véglényezed, degradálod a vitapartnered a te gyenge elmélyűséged jele. Nem adtál forrást. Én adtam forrást. Linkeltem is a Nagy Földi légköürzést, ami általános iskolai tananyag. A széljárás a földrajzi szélességi körök függvényében rendeződik. Nincs olyan, hogy nincsen hegylánc ugyanazon a körön és teljesen más a széljárás. Ezért írtam is, hogy olvasd el
"Ezt nem teljesen értem. Ezt is állította a #27-es válasz. Azt írja, hogy az óceán hűt, mivel a spanyolok óceán mellett vannak, míg mi nem, így jól láthatóan az óceán kifejti hűtő hatását és kellemesebb időt teremt."
-Azt írta, hogy azt kifelejtettem, hogy a spanyoloknál is melegebb van, mint itt ami az elméletet cáfolná. Erre írtam, hogy az időjárási adatok alapján bizony ott is hűvösebb van 26-28 fok van a meleg spanyolországban. Itt meg 35 fok van
Kommenteket nem olvastam, csak a kérdést (56-os vagyok).
1-2 kommentet olvastam az elején
56" Keress rá mit tanít az akadémia kötelezőként levegőnél gáznál nehezebb sűrűbb anyag nem képes repülni aztán felnézel és pár légitársaság gépei fent száguldoznak .Nem jelent semmit az mi van a tankönyvben az lehet nem hiteles
sem örök igazság vagy már nincs érvényben ....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!