Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ez a rettentő kánikula, lehet...

Ez a rettentő kánikula, lehet hogy a bioengeenering/ chemtrail következménye?

Figyelt kérdés

Nagyon sok helyen olvasom szerte a fórumokon, nem konteo közösségi médiában is megjelent már és annyira erre hajaz minden, hogy meg kell kérdeznem. Angliából néztem streameket. Ott szinte egész nyáron 20°c fok volt. Egész nyáron kellemes idő volt a liberális ideológiában élő nyugaton. Rettentő kánikula pedig csak Európa poszt szovjet részén volt, akik nem akarják vagy csak nehezen veszik be a woke, migrációt amit Brüsszel nyom. Lehet ez nem véletlen?

Nos nem hiszem, hogy Angliában, Franciaországban nagyon más égövnek, klímának kell egész nyáron lennie, mint közép és kelet európában. Nem látszik a globális felmelegedés onnan. Nem biztos, hogy csak a HAARP tehet erről, hanem itt van az elszaporodott chemtrail, bio engeenering is.

* * *

Most ha megnézem Európa időjárását több független tudományos meteorológiai portálról ugyanezt látom. Hollandia, Brit szigetek, Párizs ami nincs messze kellemes 20°-23°c [link] forrás: [link]

Belgium és a néhai NSZK kellemes 23°c fok van. De ha már a poszt szovjet NDK-t nézed mellette, ahol az AFD nyert most, akik nem akarnak migrációt látod, hogy 33°c van hoppá! Pedig egymás szomszédai. Nincsen olyan földrajzi választóvonal, helyzet ami köztük található és indokolná ezt a 10+ fokos különbséget, mégis így van [link] forrás : [link]

A kelet európai megsül, míg nyugat-európában még hűvös is volt ez a nyár. [link] forrás: [link]

Lehet hogy ez egy mesterségesen létrehozott klíma? [link]

szept. 4. 17:23
1 2 3 4 5 6 7
 41/66 anonim ***** válasza:
0%
#40 Késő :D
szept. 5. 20:48
 42/66 anonim ***** válasza:
28%

"Viszont az hogy ráadásul azonos időjárási övben ennyivel eltérő kánikula illetve kellemes őszi idő van egyszerre már nem fér bele a tudományos keretek közé."

De, belefér, és még az egyik linkeden is van ezt bizonyító ábra.

[link]

Keresd ki az 5. feladathoz tartozó ábrát. Jól látszik, hogy a hideg levegő és meleg levegő határa nem szélességi körökkel párhuzamosan húzódik, hanem a hatalmas víztömeg határával. Ahol a Hudson-öböl "belenyúl" Kanadába, ott lejjebb van ez a hideg levegő határ, mivel a víztömegtől érkező szél lejjebb tudja fújni.

"azt mutatja, hogy manipuláció történt az időjárásban"

Nem, nem ezt mutatja, azt mutatja, hoyg a szél ott találkozik.

Erre van másik példa, nézzük meg egy későbbi állapotot:

[link]

Az oldal alján található csúszkán válaszd ki szeptember 15.-ét 12 órakor. Ott jól látszik, hogy ez a határ már keletebbre tolódott és míg Bp-en 19 fok lesz, addig Kijevben - ami még északabbra is van - ott 29 fok lesz.

Jól látszik, hoyg máshonnan is jön a két esetben a szél. Hozzák már elér a skandináv széljárás, míg Kijevre még mindig az Ázsia felől érkező szél lesz hatással.

"semmilyen földrajzi, égövi különbség, hatás sincsen hogy a két ország közt permanens 10°c különbség legyen egész nyáron"

De, kedves idióta, széljárásnak hívják, ami elég nagy különbségeket szül.

Ez elég alap környezet ismereti tudás, hogy a nagy víztömeg hűti a mellette lévő területeket, így a nyugatról érkező széllel hűvösebb nyugati országok lesznek, míg a keleti széltől melegebbek lesznek a keleti területek.

"A Nagy Földi légkörzésen nem kellett volna aludni vagy mobilozni. Ott van feketén fehéren"

Igen, az itt megosztott linken is látni, hogy Amerika esetében sem a szélességi körök mentén vannak hűvösebb területek, hanem a víztömeggel párhuzamosan.

5. feladat ábrája.

"És megáll az NSZK határán? Mesélj még..."

Nem, ott ér össze. Te nem jártál sosem fizika órán? Az erők hogyan hatnak egymásra? Hogyan kell eredő erőt számolni?

"Még linkeltem is."

És a linkek alátámasztották az állításom, hogy nem szélességi körtől függ a hőmérséklet, hanem a széljárástól.

Te azt bizonyítottad amit állítottam, azokkal a linkekkel.

"Azonos földrajzi hosszúságokon történik. Tessék utólag pótolni az általánost "

Te jó atyaúristen...

Azt se tudod, hogy mi az a hosszúsági kör... Neked kellene ilyen kijelentés után pótolni az általánost, mert olyan ostoba vagy, hogy fel sem tűnt, hogy szélességi kört akartál írni...

"Viszont keleten vagy a szomszédos NDK-ban hatalmas kánikula van. Normális ez?"

Igen, a széljárástól függ az egész, ahogy mondtam ez a határ ki fog tolódni keletre, pl. 15.-én már a Kárpát-medence lesz a határ és nálunk lesz "kellemes" 19 fok, míg Kijev-ben 29.

"Szerinted! A HAARP-ot lehet időjárás befolyásolásra használni vagy a permetezést? Igen"

Nem szerintem. Ez egy tény, a tények tőled és tőlem függetlenül igazak.

"Amit te mondasz az tudománytalan. A klímatudomány nem ismeri az országhatárokat"

Te beszéltél egyedül országhatárokról, kedves idióta. Én széljárásról beszéltem, amit ismer a klímatudomány.

"Amit én mondok az egy sejtés"

Amit te mondasz az bizonyítottan nem igaz. Kb. azzal egyenértékű mintha azt állítanád, hogy a Föld lapos.

"lásd a linkeket arra utal, hogy nem egy természetes folyamatról beszélünk csupán"

A linkek szerint természetes folyamat, kedves idióta. :)

szept. 6. 00:25
 43/66 A kérdező kommentje:

37# "Idéznéd kérlek, hogy melyik állításomra utalsz ezzel az "Amit te mondasz"-szal? Mert erős a gyanúm, hogy a fejedben kiabáló hangokkal beszélgetsz, de azért megadom a lehetőségét annak is, hogynem. Lássuk!"

- A 11# "Nézd meg a széljárást, kb. pont az NSZK-NDK határán találkozik két különböző áramlat."

-Mert így manipulálták HAARP-al, bioengeeneringel? Elmondom mégegyszer ; semmilyen földrajzi, égövi különbség, hatás sincsen hogy a két ország közt permanens 10°c különbség legyen egész nyáron.

-A Nagy Földi légkörzésen nem kellett volna aludni vagy mobilozni. Ott van feketén fehéren [link]

-Nincs hegylánc a két ország közt. Természetes állapotban a földrajzi hosszúsági fokok szerint tagozódnak a széljárások. Tessék csak figyelni

szept. 6. 18:07
 44/66 A kérdező kommentje:

38# "Cáfoltam az előbb amit írtál. Nem igaz, hogy az NSZK határán megáll a szél,"

Én cáfoltam, hogy megáll az NSZK határán a szél. Ezt az előző válaszomban idézett 11-es válaszoló írta

szept. 6. 18:09
 45/66 A kérdező kommentje:

39# "Én a 37-es vagyok, az én kommentjeim a 13, 27 és 35. (Meg a 37 és ez, természetesen.) Ezekből a hozzászólásaimból légy kedves azt a bizonyos tudománytalanságot idézni nekem, kérlek."

-Ugyan neked ugyanannyi pontod van mint annak a 11-esnek, aki ezt írta így mivel nem láthatom az accod és ugyanolyan tudománytalan ostobasáogat írsz, mint ő így neked is válaszoltam. De lássuk

- hopp 12-es válaszod, ami a 11-es barátod hagyta jóvá tessék: "Na, ezért nem kellett volna aludni földrajzórán"

-A 11-es írta, hogy megáll a szél az NSZK határán és te ezt jóváhagytad. Szerinted nekem tanulni kéne, míg aki ezt a tudománytalan ökörséget írta az neked rendben van. Erre írtam én, hogy a 11-esnek bizony tanulni kéne 😅👍

szept. 6. 18:12
 46/66 A kérdező kommentje:

Előzünek aki a 12-e választ adta. Te adtad a 27-eset is, ami szinten nem hiteles. Idézem : "Még egy dolog földrajz óráról: azt is tanultuk, hogy a tenger/óceán télen fűt, nyáron hűt. Ez a helyzet Angliával."

- Na még ott spanyolban is hűvösebb van :

Na még ott is hidegebb van

[link]

Északon 21 fok

délen 26-25 fok. Még ott sincs ilyen hőség

Vagyis ez is azt mutatja hogy manipuláció van az időjárásban!

szept. 6. 18:15
 47/66 A kérdező kommentje:

21# ""ez egy tudatos nyomásgyakorlás rájuk. Gyenge lett abúza és egyéb termés, az emberek sorra kerülnek korházba"

Ezzel hogyan gyakorolnak nyomást, kire és mit akarnak vele elérni?"

- Úgy gyíkorolnak nyomást pl, hogy megmondják hogy amíg Brüsszel migrációs és Lmbtq-s tervét, ami javában folyik nyugaton nem valósítjuk meg, addig ilyen nyarak lesznek. Nem rég kaptunk hatalmas bírságot a migráció elutasítása miatt

szept. 6. 18:19
 48/66 mindentudó99 ***** válasza:
0%
#47 Nálad vannak bajok rendesen
szept. 6. 19:07
 49/66 anonim ***** válasza:
0%

"Ugyan neked ugyanannyi pontod van mint annak a 11-esnek"

Nem tudsz számolni? Az egyik 3, a másik 3.5 pipa.

"ugyanolyan tudománytalan ostobasáogat írsz"

Ez magyarázza, hogy nem cáfoltad meg egyikük állítását se. :DDDD

"A 11-es írta, hogy megáll a szél az NSZK határán és te ezt jóváhagytad."

Nem, kedves véglény, sehol nem írtam, hogy megáll a szél a határon, azt írtam, hogy ott találkozik a két különböző széljárás, ami igaz. Forrást is adtam.

Az a meleg szél két irányba távozik, de nagyjából 4 útvonalon. A Kárpátok fogják meg meg, ezen a ponton 3 irányba megy. Egyrészt délre, a Fekete-tenger felé. Egy másik része átlósan átmegy Lengyelországon, érinti Németország felét és Dánia környékén hagyja el a szárazföldet. A legkisebb része bejut a Kárpár-medencébe, ami az Alpokig tart, ami hasonlóan többfelé vágja a széljárást, egy része csatlakozik a Dánia felé tartó széljáráshoz, a maradék a Balkán felé megy.

Ezzel szemben a nyugati részén az óceán irányából érkező szél volt a domináns, ami hűvösebb volt.

Bárki megnézheti, szeptember 4. 18:00 óra: [link]

"Erre írtam én, hogy a 11-esnek bizony tanulni kéne"

És olyan dolgokat linkeltél, ami bizonyítja az állítását, így bemutatva, hogy te nem tanultál.

"Na még ott is hidegebb van"

Ezt nem teljesen értem. Ezt is állította a #27-es válasz. Azt írja, hogy az óceán hűt, mivel a spanyolok óceán mellett vannak, míg mi nem, így jól láthatóan az óceán kifejti hűtő hatását és kellemesebb időt teremt.

Amúgy jó lenne, ha értelmeznéd az ábrát, mert azon az ábrán is "megáll" a szél a határon.

szept. 7. 04:08
 50/66 anonim ***** válasza:
0%
100 % Sehol sincs még egy rész ahol éveken át minden hónap 10-15 fokkal több mint itt és sosincs elég esőzés . Áprilistól hőkupola csak felettünk sehol máshol, Afrikában nem volt hőség akkor de azt kamuzták onnan tódul be . Alpok felett aug elejéig 20 fokok vagy azalatt , áztak , 4 évszak lengyeleknél orosznál Kínában . A forróság nyugatról is érkezett , mire északról ide ér a hideg elpárolog a határon , hogyne ez teljesen logikus . Sajnos médiahívő butítható a tömeg , nem kutakodik .Nincs el nino sem omegaszektor sem légzuhatag hővihar a természetben . 80as 90es években 2000ig mindig bemondták rádió híradó hogy brit francia a nato hol robbantott kísérleti atomot. Na akkor vihar cunami lett megváltozott az évszak hőmérséklete pár napra a térségben Európában .
szept. 7. 08:25
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!