Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mennyit fizetnél egy internete...

Mennyit fizetnél egy internetes jóslásért?

Figyelt kérdés
Instán csinálja az illető videóchat/hangüzenet/üzenet formájában. 5000ft-ot gondoltam mivel rengeteg a pozitív visszajelzése. Becsületkassza van ezért fogalmam sincs mennyit illene
aug. 31. 13:01
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
21%

Szervizmérnök úr.

Ennyire ne legyen már feltűnési viszketegsége, kérem szépen.

Ha már a helyesírásnál tartunk, akkor felvilágosítom, hogy a nevében szereplő úr szavacskát, avagy megszólítást nagy Ú betűvel kellene írni, mivel a hivatalos neve eme platformon, tehát nem írjuk kicsivel.

szept. 1. 20:31
 42/45 anonim ***** válasza:
#22 Légy óvatos! Szavatolja, hogy 100 éven belül meghalsz. Garantáltan be fog jönni a jóslata. A "tiszteletdíjat" majd az unokáitok rendezik.
szept. 1. 21:06
 43/45 Szervizmérnök úr ***** válasza:
31%

Adott volt részemről egy beírás, egy csúnya zavaró hibára, amiről tudható volt, hogy 100 %-ban igazam van.

Ennek köszönhetően olvastam is a reakciót, amiben megköszönték a segítséget.

Szívesen, de nem kell megköszönni!

20 év alatt egyszer, az egyik fórumon valaki már megköszönte, amiért tájékoztattam egy hibáról. Nem mondom, hogy nem lepődtem meg, de ne essünk túlzásokba! Elvégre mindennek van határa.

szept. 1. 21:43
 44/45 anonim ***** válasza:
15%
Ez bolond...
szept. 1. 22:05
 45/45 Thunderfairy ***** válasza:
44%
Semenyit. Ezek csak betanult sablonok. Mint egy szakmát megtanulják és jó nagy hülyét csinálnak az emberekből. Valaki engem is megtaníthatna és dölne a lé.
szept. 4. 21:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!