Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mennyit fizetnél egy internete...

Mennyit fizetnél egy internetes jóslásért?

Figyelt kérdés
Instán csinálja az illető videóchat/hangüzenet/üzenet formájában. 5000ft-ot gondoltam mivel rengeteg a pozitív visszajelzése. Becsületkassza van ezért fogalmam sincs mennyit illene
aug. 31. 13:01
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
81%

Ha érdekel még Titeket arra is érdemes figyelni hogyan keveri valaki a kártyát, és milyen állapotban van a kártya pakli, ha kártya jósról van szó.

Ha idegbeteg, nagyon gyors módon keveri, hogy siet és nem sokat kever rajta, az nem tiszteli eleve a munka eszközét, ilyen esetben vagy nagyon kezdő jósról van szó, aki tényleg nagyon kezdő vagy teljesen fake, viszont: Ha így keveri és mindig folyamatosan űber tiszta új paklija van, ami mindig makulátlan, az totál fake

Aki ritmusosan keveri a paklit, erősen is esetleg és csak párat kever rajta, vagy már nagyon sokat, 1 percig keveri, meg halandzsázik közben, az szószerint szemfényvesztő, annak kapcsolata lehet a másik oldallal és az nem feltétlen segítő szándékú, hanem direkt nem azt fogja mondani, amit lát, hanem hazudni fog egyenesen, pont azért, mert a jóslást arra használja, hogy ártson az embereknek és valóban befolyásolja a sorsukat

Az ilyen jósok nagyon erőteljesen le csapják a lapokat az asztalra és kopogtatnak, mutogatnak rajta, erőteljesek a mozdulataik

Aki valóban segítő és korrekt jós az tisztelettel van a kártya fele, az nem nagyon fog hozzá érni, hanem inkább csak felé mutogat, vagy nem is mutat egyáltalán, csak lassan húz és olvas, megkérdezi, hogy húzzunk-e még rá kártyát tovább, megnézzük-e tovább mi lesz a következmény, vagy azt mondja nem érdemes tovább nézni, Ők tudják miről beszélnek

Akinek a kártyája nem mocskos, de kicsit megviselt, az nem csak a kamera előtt jósol Vele a videó erejéig, hanem vannak magán időpontjai is

Aki tiszteli a kártyát, az tudja, hogy egy kicsit az energiájának rajta kell lennie, tehát nem cseréli azonnal űver makulátlan újra, de mocskos, szakadásig sem használja, hanem amikor már érzi rajta, hogy tényleg el használta már azt a paklit.

aug. 31. 15:09
 12/45 anonim ***** válasza:
72%

Garilevél? Ha nem jött be, amit mondott, akkor a jóslás árának visszatérítése + károkozás megtérítése? (A meg nem valósult, de megjósolt anyagi gyarapodást is ideszámítva.)

Amint vállal valamelyik jós ilyet, már rohanok is hozzá.

aug. 31. 15:54
 13/45 anonim ***** válasza:
100%

Ezekkel csak arról tud meggyőzni engem, hogy ügyesen bánik-e a kártyával, amire egy kezdő bűvész is képes. Én laikusként nem tudom eldönteni, hogy tiszták-e a kártyái, meg hogy hogyan csapja oda az asztalhoz. Nekem az a meggyőző egy jós esetében, hogy pl. megjósol dolgokat, amik még nem következtek be, és aztán bekövetkeznek.

aug. 31. 15:58
 14/45 anonim ***** válasza:
58%
Pf, semennyit.
aug. 31. 17:16
 15/45 Szervizmérnök úr ***** válasza:
61%

"Becsületkassza van ezért fogalmam sincs mennyit illene"

Becsületkassza és internetes csalás egy csomagban, értem.

aug. 31. 18:03
 16/45 anonim ***** válasza:
25%

Hát itt sem érdemes tanácsot adni, ha kérdeznek a százalék osztásokat elnézve

Nagyon nem hasznosság alapján megy már rég a pontozási rendszer

aug. 31. 18:32
 17/45 A kérdező kommentje:

Nem értem én sem miért pontozták le :/ Én azért nagyon köszönöm!! Aki nem hisz benne annak nem teljesen mindegy? Nekem semmi tapasztalatom eddig, de egyszer élünk nem kell ennyire negatívan állni mindenhez.

Nekem a manifesztáció is működött már nem egyszer, bár nem tudatosan csináltam de tényleg olyan dolgot vonzottam be amire kb nulla volt az esély 😀

aug. 31. 18:36
 18/45 Fuxoló ***** válasza:
62%

Ezek szerint a valami nagyon félrement. Semennyit nem fizetnék kontároknak, rablóknak, értelemszerűen egy jós Menjen Lottózni ha tud Jósolni és meg akar gazdagodni, ezen nem is kéne gondolkozni, magától értetődő.

Ez nem hit kérdése, "tudsz levegőt venni akkor levegőt veszel".

aug. 31. 18:42
 19/45 anonim ***** válasza:
91%
0 Ft-ot.
aug. 31. 19:10
 20/45 anonim ***** válasza:

"Aki nem hisz benne annak nem teljesen mindegy?"

. Aki nem hisz benne, aszerint bármilyen válasz haszontalan, ami az ellenkezőjét sugallja.

aug. 31. 19:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!