A szeretkezés során létrejövő energetikai kapcsolatot befolyásolja az, hogy az adott pár használ-e óvszert (gumit, fizikai védelmet)?
Az energia, mint fizikai fogalom, minden vetülete, megnyilvánulása egyik legalaposabban kutatott és tisztázott.
Mérhető és kimutatható.
Nincs semmi titka és misztikuma.
Nincs ilyen, hogy "ezoterikus értelemben", vagy "energetikai kapcsolat" emberek között, ez csak áltudományos mese.
Ezért nem értelmezhető a kérdés sem, azaz mindegy. Ezoterikus értelemben legalábbis.
Ez egy kérdezz-felelek oldal, nem vitafórum. Tudjuk persze, hogy sok esetben a kulturált vagy kevésbé kulturált viták sem elkerülhetők, noha az itteni szabályzat azt már nem támogatja.
Szerintem én a kérdésre válaszoltam legjobb tudásom és élettapasztalataim szerint, amiben még az is benne van, hogy ifjabb koromban magam is ráláttam az ezotériára, illetve később annak visszásságaira is.
A 3. válasz ezzel szemben csupán nyakatekert fogáskeresés szerintem, nem látom különösebb értelmét.
Ilyenkor javasolt szerintem olyan kérdések után nézni, amiben jobban ki tudsz bontakozni és teljesedni, támogatva tudásod átadásával az internetes közösséget, mert csak azért nem nagyon érdemes beírogatni, hogy beírogass.
Nagyon vicces, mert elvileg ez egy ezoterikus oldal.
Most viszont egy vad materialista válaszait hagyták benn, és egy sor mérsékelt írást töröltek ki.
Látszik, hogy pofára mennek itt a dolgok.
Szervizmérnök, te mintha félreértettél volna valamit.
Nem utasítalak, csak leírom, hogyan érdemes viszonyulni az itteni környezethez.
Ez az ezotéria, jó reggelt! Ez nem a tudomány 2.0!
Ennek az oldalnak az a CÉLJA, hogy itt beszéljük meg azt, ami a tudomány kereteibe nem fér be!
Itt nem írunk olyat, hogy ezotéria nem létezik. Többek között azért sem, mert ez sem bizonyítható.
Márpedig neked idáig még minden egyes írásodban ott volt ennek a valamelyik változata.
Iszonyúan fanatikus vagy, ami azért (lenne) vicces, mert egyrészt a tudományfanatikusok ritkák, másrészt az írásod 90%-a igaz, mert ugye az a tudományra támaszkodik. De a maradék 10%-ot, ami csak feltételezés, az istennek se bírod elhagyni, többszöri figyelmeztetésre sem. Ja, és az a probléma, hogy azt is abszolút igazságnak próbálod beállítani, miközben nem az.
Ezt kellene megértened.
Persze közben valami kapcsolatod is van az oldallal, mert itt olyan szinte soha nincs, hogy ezotériát támogató írást töröljenek. Most valahogy mégis, pedig igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!