Miért van,hogy nehezen alszok el?
Figyelt kérdés
Hol az álommanóm?aug. 21. 20:44
1/10 rántotthúsosszendvics válasza:
Több oka is lehet, például stressz, szorongás, hőség vagy felborult alvási szokások.
2/10 anonim válasza:
Sajnos ez már népbetegség lett, a sok stressz, kimerültség ami körül vesz minket, ezt (is) okozza.
Én is van hogy egy-másfél órát is forgolódom mire elalszom, aztán reggel olyan fáradt vagyok hogy alig bírok felkelni.
3/10 anonim válasza:
Az álmatlanság az egészségtelen életmód, problémás időszakok egyik jele.
Nincs rendben az életed.
4/10 anonim válasza:
Igen sajnos én is nehezen alszom el... Olyan mintha minden pici nesz zavarna, pedig amúgy csend van,de nehéz az elalvás...
5/10 anonim válasza:
4-es
Igen, engemis van hogy még a fali óra kattogása is szokott zavarni.
6/10 anonim válasza:
Én most pl a kimegbaxott hőség miatt pedig 5kor keltem tegnap
7/10 anonim válasza:
Nekem a hőség és a zaj miatt nem ment mostanában.
Vettem egy ventillátort, viszont hangosabb lett, úgyhogy vettem fuldugot is, azóta alszom mint a bunda
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!