Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Nagyszulom halt meg egy...

Nagyszulom halt meg egy honapja Aznap mar lattam udvaron feher lepket Most is mindennap latok az udvaron Mit jeletnhet?

Figyelt kérdés
aug. 17. 13:59
 1/10 anonim válasza:
94%
Berepülnek a fehér lepkék az udvarotokra. Ennél többet nem jelent 100%
aug. 17. 14:02
 2/10 anonim ***** válasza:
95%
Azt, hogy a káposztalepke nagyon gyakori rovar.
aug. 17. 14:05
 3/10 anonim ***** válasza:
11%
Nagymamád üzent odaátrol. Lehet, már máshogy is megpróbálta, pl álmon keresztül, de úgy nem jött össze. Ezért próbálkozik most így, hogy mielőtt még a Végső Útra indulna, jelezzen neked.
aug. 17. 14:12
 4/10 anonim ***** válasza:
67%
Ő már nincs itt, nem is lesz, semmilyen képben, semmilyen formában. Szeretnéd hinni, hogy itt van, de nincs. Megbékélést kívánok neked a veszteséged miatt.Adjon az Úr neked a fájdalmadra kárpótlást.
aug. 17. 14:13
 5/10 anonim ***** válasza:
91%
Azt, hogy nyár van.
aug. 17. 14:14
 6/10 anonim ***** válasza:
93%

Káposztalepkék.

Azt jelenti, hogy nyár van, ők meg repkednek mindenfelé.

aug. 17. 14:15
 7/10 anonim ***** válasza:
90%
Ez tényleg nem jelent semmit, mindenhol rengeteg a fehérlepke. Káposztalepke, repalepke stb.
aug. 17. 14:56
 8/10 anonim ***** válasza:
57%
Lepkék nem jók erre a célra.Túl egyszerű az idegrendszerük,nem képesek összetettebb információkat továbbítani.Mikor halott voltam,próbálkoztam lepkékkel,min.687 db kell belőlük ahhoz hogy együtt valami irányított formációt alkossanak,iszonyú munka terelgetni őket.
aug. 17. 16:02
 9/10 anonim ***** válasza:
78%

Azt, hogy elszaporodtak az udvarotokban a fehér lepkék ;)

De viccen kívűl: én azt hiszem, de talán méginkább helyesebb az, hogy meggyőződésem, hogy az Úr(Isten) megengedheti azt, hogy jelet kapj egy eltávozott szerettedről, ha ez valamiért fontos lehet számodra. Azt hiszem, hogy az odaátról jövő üzenetek mindíg egy személyre szabott ajándékra hasonlítanak, mint egy olyan levél, ami pontosan neked van megcímezve és az üzenete számodra észrevehető elsősorban és neked van jelentősége, mások számára semmit nem jelent adott esetben, vagy észre sem vehető. De én azt hiszem, hogy ha az embernek van valamifajta belső intuíciója az ilyen dolgok kapcsán, és hogy egyáltalán észrevehetővé válik valami számodra, ez önmagában is talán érdemessé teheti a dolgot arra, hogy legalábbis odafigyelj rá. Ettől még nyilván a tévedés kockázata mindíg benne van a dologban. De én azért úgy gondolom, hogy az emberek zöme túlságosan magától értetődőnek veszi az életben a véletleneket, miközben azok sokkal kevésbé gyakoriak, mint ahogy gondolják. Szerintem egyáltalán nem baj, ha felfigyelsz a véletlenekre, főleg ha az egy általad (remélhetőleg) szeretett személyt juttat eszedbe. Már csak azért is, mert ez jó út arra, hogy rájöhess, hogy nincsenek (véletlenek), vagy nem úgy...

aug. 17. 16:13
 10/10 anonim ***** válasza:

A lélek üzenete, hogy más formában él ezután, de melletted van!

Nekem apám halálának reggelén, miután távozott az élők sorából, berepült egy lepke a konyhámban. Ott ült a függönyön órákig.

12 év alatt amióta itt lakom, sose máskor nem repült be lepke, se azelőtt se azután!

Tudtam, hogy mit látok, csak néztem es sírtam!

Másik eset: barátom folyamatosan csalt, megalázott. Egy nap leszállt előttünk egy falra egy óriás fekete lepke. A barátom vette észre.

Rá 1 hónapra úgy alakult az élet, hogy vegre szakítani tudtam.

Miutan szakítottam, jutott eszembe a lepke, mert megtalaltam a fotók közt a mobil képtárában

aug. 18. 10:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!