Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Vonzas torvenyevel be lehet...

Vonzas torvenyevel be lehet vonzani a lottonyereményt?

Figyelt kérdés
aug. 5. 07:33
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

"Rosszul csinaljak"

Tehát azt mondod, hogy ma EGYETLEN ember sem képes ezt jól csinálni.

Megkérdezhetem, hogy akkor kitől kérsz tanácsot, és miért?

aug. 5. 13:31
 12/23 A kérdező kommentje:
Mert kiváncsi vagyok hogy masoknak errol mi a véleményuk
aug. 5. 13:51
 13/23 anonim ***** válasza:

Az, hogy inkább valami értelmes dologgal kellene foglalkoznod, amivel változtatni is tudsz a sorsodon.

Egyszerű vágyakozás ehhez kevés, ezért tenni is kell valamit.

aug. 5. 13:57
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Ezek szerint te jól csinálod kérdező te biztos megnyered minden héten azért vagy itt...
aug. 5. 13:57
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Ekkora szerencséje csak valamilyen nagyon jó karmával lehet valakinek. De ez szerintem nem tekinthető vonzás törvényének. Ilyen jó karmája, vagy nem tudom hogyan lehetne fogalmazni, csak nagyon kevés embernek van, mint azt látjuk a ritka telitalálatos nyeremény előfordulásokból is.
aug. 5. 14:54
 16/23 anonim ***** válasza:
Az előző vagyok, ez egyben egy kemény lecke is a sorstól, hogy hogyan tud megküzdeni valaki egy ilyen rendkívüli helyzettel. Bár nyilván azt kívánom magamnak is meg mindenkinek, hogy ez legyen a legnagyobb lecke, amit a sorstól kaphatunk.
aug. 5. 14:57
 17/23 anonim ***** válasza:
89%

Akik értenek a Vonzás Törvényéhez, kihangsúlyozzák, ha vágysz valamire ne mondd meg azt, hogy milyen módon fogod azt megkapni az Univerzumtól.

Ha pénzt akarsz, ne mondd meg, hogy hogyan, ne szűkítsd le a kört lottónyereményre.

Hogy működik a Vonzás Törvénye tapasztalhatod azzal, hogy a negatív gondolataidat manifesztálja.

Semleges gondolatokat sajnos nem, ha vizualizálsz valamit de nem okoz jó érzést, nem jön létre Vonzás.

Ezt úgy mondják, hogy növelni kell a rezgésszintedet.

Ha nem tudsz pénzben jó érzést elérni, nem fog történni semmi.

Mindenképpen próbáld meg akkor is, hogy növeld a jó érzést, csinálj bármit ami jó érzést kelt. Legyél mondjuk hálás valamiért ami megvan. Vagy egy jó érzést keltő programozó mondat. Találj ki valamit.

aug. 5. 15:12
 18/23 anonim ***** válasza:
0%
Az ötöslottó főnyereménye alapból kamu, nem létezik. Tehát nem.
aug. 5. 16:37
 19/23 anonim ***** válasza:
18 Mi az, hogy nem létezik?
aug. 5. 18:04
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
#17 Mindig szakadok ezen a rezgésszint szövegen. :D Mondd csak: te mekkora rezgésszámon pörögsz? Hogy lehet ezt megmérni? Mekkora rezgésszint kell úgy 200-300 millió forint bevonzásához? Eskü kipróbálom és beszámolok majd az eredményekről. :) Csak mondd a mérés módszerét és a 300 millióhoz szükséges rezgésszint minimumát. :) Feltornázom én addig, azon ne múljon.
aug. 5. 20:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!