Vonzas torvenyevel be lehet vonzani a lottonyereményt?
Figyelt kérdés
aug. 5. 07:33
3/23 anonim válasza:
Természetesen be lehet, hiszen mint láthatod is, minden héten több tízezer embernek van lottó ötöse.
4/23 A kérdező kommentje:
Rosszul csinaljak azert nem sikerul
aug. 5. 09:24
5/23 anonim válasza:
Én minden héten bevonzom, már nem tudom hova tenni a sok pénzt.
6/23 A kérdező kommentje:
Add má nekem 🤣
aug. 5. 10:05
7/23 Kedves Vezető válasza:
Nem.
Mivel a vonzás törvénye sem létezik.
Véletlenek vannak, és egy kis környezet, amiben az ember él, körülveszi, ebből történnek dolgok.
Pl ha valaki börtönben van, gondolhat egész nap egy szép nőre egy tengerparton.
De egy szegény ember is nézegetheti a kirakatban a Ps5 öt, nem fog lenni neki, ha nem küzd meg érte.
Ellenben az anyagilag független, jómódú emberkék elvannak ezzel a vonzás törvénye dologgal, ad nekik egy kis magic-es spirit et'.
8/23 Kedves Vezető válasza:
Ugyan ez a vallás.
Csöveseket nem nagyon látsz templomban.
9/23 anonim válasza:
A vonzás törvényével MAGADON tudsz változtatni.
Mivel a nyereményt nem te húzod... ezért kénytelen leszel továbbra is dolgozni.
Pech.
10/23 anonim válasza:
Hogyne! Ezért nyeri meg minden héten több ezer ember az ötöslottó főnyereményét. Lassan le is húzhatja a rolót a Szerencsejáték Zrt., mert a sok vonzástörvényés emberkétől csődbe mennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!