Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mit jelenthet ha körülbelül...

Mit jelenthet ha körülbelül 2-3 hete mindennap madártollakat látok a legrandomabb helyeken?

Figyelt kérdés
a munkahely folyosóján, az ablakába, vagy csak az utcán menet közben, mindennap látok legalább 1 madártollat. Legtöbbször szürke, szürkésfehér àtmenetes tollat látok, de a mai reggelem egy fehér tollpihével indult útközben az egyik kapualjban. Nem vagyok nagy ezoterikus, de ez már kétlem hogy véletlen lenne, kiváncsi vagyok hogy ezoterikus szempontból mit jelenthet

aug. 2. 06:04
 1/6 anonim ***** válasza:
50%

Az őrangyalod küldi neked,mert ezzel jelzi,hogy veled van és figyel rád. Hasonló tapasztalataim vannak, tök beton téren libegett elém a semmiből egy szép fehér toll.

És én tudom,sok jelből,hogy velem van és segít :)

aug. 2. 06:18
 2/6 anonim ***** válasza:
Semmit. Ne magyarázz bele marhaságokat.
aug. 2. 06:33
 3/6 anonim ***** válasza:
5G
aug. 2. 09:39
 4/6 anonim ***** válasza:
84%
Vedlenek a tyukok.
aug. 2. 10:00
 5/6 anonim ***** válasza:
84%
Melegük van a madaraknak, jobban hullik a tolluk, meg a kutyák szőre is, vedlési időszak van.
aug. 2. 10:02
 6/6 anonim ***** válasza:
37%
Ne legyél veréb!
aug. 2. 10:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!