Lehet baja a cicának, ha utcáról behozott madártollal játszik?
Ha meghal egy madár a tetemére sok bogár, patkány, stb rá tud és rá szokott járni. Ami nyilván főleg a húsára lesz igaz, de a tollon keresztül jutnak oda.
Amíg nem tudod megállapítani, hogy a toll nem csak úgy kihullott egy szálló madárból vagy egy dögevő seperte arrébb, addig szerintem nem érdemes ilyennel játszadozni. Tök jó műtollak, toll utánzatok vannak amit szintén szeretne a cicád, és jóval biztonságosabbak.
Nem tudom mennyi ideje játszik vele, azt írod csak "azóta". Ha már jóideje, napok, hetek óta és nincs baja, megúsztad!
De legközelebb tényleg nem ártana ezzel jobban vigyázni, esetleg fertőtleníteni és jól leöblíteni, bármit is viszel haza (akár labdát stb) mielőtt odaadod neki.
Utcán találtam már én is labdát, jól fertőtlenítettem stb, cicámnak 3éve egyik kedvenc játéka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!