Mondanátok nekem egyszerű szellemidézéseket?
Az a baj az idézéssel, hogy nem az jön akit vártál!
Amúgy jó buli mi még asztalt is táncoltattunk de utána éjszaka azt éreztem, hogy nem kapok levegőt, a szemem nyítva volt és űvölteni akartam de nem sikerült.
Mára abbahagytam de néha most is úgy érzem valaki figyel!
Szerintem nagyon káros az idegrendszerre vagy lehet, hogy egy más világból jöttek át szellemek ezt nem tudom.
Soha senkinek nem kívánom azt a félelmet, szomorúságot amit akkor éreztem.
Amit megtanultam az egészből az, hogy létezik a gonosz az igazi gonosz ami nem e világi!
Ez a módszer mindig beválik:
Nos,először is végy két tojást,törd össze őket,kend szét a padlón,aztán hemperegj bele!Ezután kezdj el össze-vissza ugrálni,és üvöltözni,ezzel megzavarod a túlvilág nyugalmát,és megnyílik az átjáró.Dugd be a kezed a kapun,és várd,hogy valami hozzáérjen.Ekkor lépj hátrább,várd meg,amíg kijön a szellem,hajolj meg,és kérdezd,amit tudni akarsz.Amint megkaptad a választ,mond ezt:Mongáváá!Az anyád nem mosakodik,ezért büdös!
A szellemet ekkor beszippantja az átjáró.Amikor már bezáródott a kapu,ketchuppal egy mosolygós smiley-t a padlóra.Menj ki a szobából,egy napig nem mehet be senki,mert az agykárosító lehet.
Ennyi.Remélem segítettem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!