Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Miért vonzódom hozzá ennyire?

Miért vonzódom hozzá ennyire?

Figyelt kérdés
Én már évek óta elköltöztem a falunkból, kb 2 éve költözött oda egy új pap. Érdekes, mert egyébként én nemigazán foglalkozom a vallással, de láttam az otthoni templom oldalát ő kezeli. Tudom, ez megvetni való dolog, nem is próbálok ismerkedni, oda sem megyek, stb, erről senki nem is tud. Nem tudom megmondani, miért, de valamiért nagyon tetszik nekem. Nem mondanám azt sem, hogy olyan jól néz ki, egyszerűen csak fura, olyan, mintha érezném, hogy ő milyen lehet. Tudom, elég nevetségesen hangzik, de azon is gondolkoztam, miért vonz ennyire, akartam kérdezni tőle valamit, és utána álmomban megválaszolta. Talán az is lehet, hogy istenhez kellene közelebb kerülnöm, elkezdtem ezen is gondolkozni. Szerintetek lehetséges az a verzió, hogy eltávolodtam istentől, és most ő akar így üzenni, vagy pedig annak az embernek a lelke hasonló lehet az enyémhez? 30/N köszönöm a válaszokat :)
júl. 29. 11:37
 1/8 A kérdező kommentje:
Egyébként nagyon könnyen rá tudok hangolódni mások érzéseire, akkor is, ha nem mondanak semmit. Talán ez is benne van?
júl. 29. 11:38
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Semmi köze az ezotériához.

Egy pap is lehet jóképű.

júl. 29. 12:02
 3/8 anonim ***** válasza:
Hát, én is inkább az előző hozzászólóval értek egyet, valószínűleg tetszik neked kinézetre, csak még nem mered magadnak bevallani, mivel ő egy pap. Nincsen ezzel semmi gond. Szerintem nem kell közelebb kerülnöd Istenhez, mert nem távolodtál el tőle. De lehetséges még az is emellett, hogy valamilyen lelki rokonságban álltok egymással.
júl. 29. 13:25
 4/8 anonim ***** válasza:
83%
A tiltott gyümölcs a legédesebb, szokták mondani. Minél inkább azt tudatosítod magadban, hogy nem szabad, annál jobban izgatja majd a fantáziádat. 😏
júl. 29. 15:22
 5/8 anonim ***** válasza:
56%

Ifjabb Rádi János plébános és csapos Teca kapcsolata megvan? :)

(Mi kis falunk)

júl. 29. 17:23
 6/8 anonim ***** válasza:
39%

Úgy gondolom,egy médium lehetsz,vagy empata.Azért hiszem ezt,mert én is az vagyok,és hasonlóan reagálok egyes egyházi személyekre,mert valahogy sokkal nagyobb,sűrűbb és tisztább az aurájuk,ami egy empatánál óriási hatással lehet az érzékekre.Nem minden egyházi személynél lehet ezt érzékelni,de az igazán tiszta szívű,elhivatott személyeknél kivétel nélkül.

Én ezzel magyaráznám,amit érzel.

júl. 29. 20:49
 7/8 anonim ***** válasza:
Mert elérhetetlen és bemagyarázod magadnak, hogy tökéletes.
aug. 7. 22:30
 8/8 anonim ***** válasza:

biztos jó pasi, meg kedves a kisugárzása, a lénye.

biztos intelligens, rokonszenves,kedves tekintete van.

attól,hogy pap,lehet szexi,lehet jóképű is.

szal attól még férfi, és te észrevetted. bejön, esztétikusnak, szimpinek találod.

aug. 8. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!