Ha kiderülne valakiről, hogy különleges képesség birtokában van, a kormány elfogná és kísérleteznének rajta?
#1 " mi történt azokkal az emberekkel, akiknek az immunrendszere legyűrte az AIDS-t. Elég különleges képesség..."
Én ezt úgy tudtam hogy még a régi nagy Európai járványok túlélőinek volt egy mutációja ami az Európai lakosságban a sok egymást követő járvánnyal felszaporodott a lakosság 15% -ra.
És ugyanez a mutáció viszont a HIV fertőzés elkapását akadályozza meg.
Tehát az Európaiak 15% -ka elvileg el sem tudja kapni.
Továbbá az AIDS egy már kialakult betegség neve az amikor már elpusztult az immunrendszer, na az már nem gyűr le semmit sem!
A HIV vírust a hív fertőzött immunrendszere a fertőzés után közvetlenül arra esetleg van esély.
Jó lett volna ha adsz linket mi is történt azokkal ( az internet szerint ) ha volt ilyen.
Illetve amit biztosan lehet tudni, ha egy HIV fertőzött a fertőzés után a modern gyógyszerekkel megfelelő kezelést kap, olyan alacsonyan tartható a vírusszáma hogy az nem okoz gondot. Magyarosrszágról láttam egy riportot egy tanárnőről aki elkapta. És azóta lett nem hiv fertőzött férje, sőt 2 gyereket is megszült és egyiksem lett hiv fertőzött a placenta meg tudta védeni a magzatokat.
( Na ez egy igazi csoda...az orvostudomány csodája)
Maga ez a fenti alapkérdés meg alapvetően az ezoba tartozik nem a tudományokba.
Megtaláltam az interjút:
https://www.youtube.com/watch?v=sqZJLiNj1fc&ab_channel=DWMag..
Ha a különleges képesség használható katonai célra, akkor biztos, hogy nem sokat lesz szabad ég alatt.
Egyéb esetben sok kérdés merül fel. Ha egy nagyvállalat tudja használni, akkor a kormánytól függetlenül fog eltűnni.
A kormány elől titkolni kéne, kísérleti egér lenne hipp hopp.... lehet lepontozni, tagadni, stb.
(Nyugi tek, ha jöttök értem, csak szóljatok, pakolok ruhát, önként megyek😂)
Ha most a Stranger-re gondolunk egyszerre sci-fi-ként és misztikusként, akkor ugyanúgy ennek a fele is tudomány. Pláne onnan, ha ilyen embert elkap a katonaság és tudományosan kísérletez vele. Mert akkor kinyílna az a kapu, hogy hogyan lehet tudományosan elérni. Persze ez megint visszatekeredik a fikcióba.
Ha már betegség legyőzése, akkor nálam Covid. Bár spirituális oldalban hiszek, de tudományos kutatást akartak volna rajtam. Magas ellenanyagot találtak tünetek nélkül, miközben elvileg immunbetegségem volt. Teljesen ellene ment a testem annak, amit addig kimutattak az egész világon. Ha nem lett volna immunbetegségem, akkor kísérleti patkány lettem volna. Ezt meg is mondták kereken. Egyéb finomságként azóta eltűnt a magas fehér-számom és bőrgyógyász szerint rohadtul félrenéztek engem.
6+
Illetve az sem magyarázható meg, hogy hogyan tűnt el vagy akkor mi a bajom. Mert amúgy rejtélyes bőrkiütésem maradt, de ez lehet szövődmény is. 2018-ban találták, asztmám miatt nem jártam kezelésre, nem volt veszélyes, majd a Covid eltűnt bennem magas ellenanyaggal, utána eltűnt az egész. Én utána olktással lettem rosszul, nem is szabadott volna kapnom, annak ellenére erőltették. Nem tudják, hogy mi volt ez az egész és hogyan történt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!