Függ-e tőlem,múlik-e rajtam,hogy mely állásokra kerülök be? Mondjuk,ha tényleg úgy állok oda,hogy korrekt öltözékben,megfésülködve,lehetőleg tisztán,& nem félvállról véve,előző munkahelyet nem "szétfikázva", szépen kifejezve magamat, amennyire lehet.
Ilyen ezoterikus szempontból.
Függ-e tőlem, vagy csak előre eltervezett sors kérdése?
Vagy, hogy Isten aznap, hogy dönt?
Befolyásolja-e az, hogy imádkoztunk-e aznap/akörül az angyalokhoz, Istenhez,Jézushoz, hogy bejutunk-e az állásra? Pl,ha konkrétan azt kérnénk, hogy jussunk be arra az állásra.
Miket gondoltok erről, vélemények, tapasztalatok, egyéb meglátások is jöhetnek, valós-és fiktív/elképzelt példák is.
---
Ha például mindent megtesz valaki, és mondjuk több embert akar a cég fölvenni, nem számít nekik, hogy hányat, akár az összes jelentkezőt, hely az van, csak azt kell eldönteniük valakiről, hogy "igen", vagy "nem". De másmilyen példákat is írhattok.
---
Lényeg, hogy: Múlik-e az egyénen, vagy csak a sors?
(Ahol nem kell ottlenned, ott nem leszel ott?)
Van-e konkrét helye mindenkinek, akár egy, vagy több? Ahol jól érzi magát, és/vagy mások (is) értékelik a munkáját. Szóval, ahol el van ismerve, ha rendesen elvégzi a rá kiszabott munkát, és nem akarja kitúrni a háta mögött senki, vagy legalábbis nem sikerül neki?
És, ha van konkrét helye, az egyféle munkaterület, vagy lehet több is?
Pl valakinek lenne konkrét helye/címe(mint elérhetőség,mint konkrét potenciális munkahely) mondjuk egy raktárban, pl nagy dobozok között pl műszaki cuccokkal, meg van pl két pékséges címe is.
És ezekből, ha valamelyiket megtalálja, ott már élete végéig dolgozhat /onnan mehet nyugdíjba. (?)
És ott mondjuk örülni fog, hogy ott lehet, szeret is maradni.
ja,mára tényleg a szimpátiára, azaz pofára megy minden.
mert ugye mindenkinek totál egyformának kell lennie és mindig csak nyalni.
De lehet valami abban is, hogy sok esetben egy embernek az arcára kiül a lelkivilága, értelmes nézés, ilyesmi.
Vagy épp a rosszindulat, negatív mentalitás, zavaros gondolkodás.
Mert azt itt megtehetitek, hogy kulturáltan megfogalmazott hozzászólásokat eltörölni, mert én leszólom mondjuk, hogy miért hisznek valakik középkori vagy épp 5000 éves kitalációkban, holott ezeken már régen túljutott a tudomány. De valakiknek fáj az igazság, az én írásom el kell takarítani, rosszindulatból. Holott csak tapasztalatokat adtam át.
Valaki azt képzeli, neki attól lesz igaza, hogy befogja a szemét.
Csak azután arcul csap a valóság, nekem nem hittél, az életben majd kinevetnek a hátad mögött, nem tehetsz ellene semmit.
--------
Általánosságban fogalmaztam, nem konkrét felhasználó felé.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!