Girlll3 kérdése:
Akik voltak már bármiféle energetikai kezelésen... Éreztek is közben valamit?
Figyelt kérdés
Én eddig kettőn voltam... Köszönöm, közben agyalok. Ellazulni nem tudok, de nem is nagyon érzek semmit se közben, plusz nem is hiszek benne. Egy pénzkidobásnak tartom.#energetikai kezelés
júl. 21. 13:31
11/16 anonim válasza:
Kyouma Hououin japán tudós bebizonyította, hogy ha valaki egy állítólagos tudományos kutatásra hivatkozik, de arról semmilyen forrást nem tud mutatni, az valószínűleg hazudik.
12/16 Szervizmérnök úr válasza:
6.
A Google szövegre, illetve szövegrészlekre is tud keresni.
Általában nincs találat viszont a Facebookon terjesztett hülyeségekre, mivel nem engedik be keresőmotort, főleg a zárt csoportokba, meg úgy általában szinte sehová.
Lényeg, hogy ez nem forrás, szánalom csak.
13/16 anonim válasza:
12 - Gondoltam, hogy te sem tudod cáfolni a tudományos bizonyítékot!
Ez szilvásbukta!
14/16 Szervizmérnök úr válasza:
13.
Felismerhető ez a stílus is, unalmas.
Nehogy azt hidd, hogy az emberek szándékos hülyítése valami nemes szórakozás.
Másnak eszébe sem jutna, hogy direkt szemétkedjen másokkal, csak úgy hobbiból, tehát ez mindenképpen valami defektet indikál, szerintem.
15/16 anonim válasza:
14 - Nem tudsz érvelni, ezért személyeskedsz. Owned!
16/16 anonim válasza:
Kyouma Hououin japán tudós hazudott. Semmilyen forrást nem tudott mutatni állítása állítólagos bizonyítására
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!