Miért nem működik a vizualizáció?
Figyelt kérdés
Sokszor,állandóan gondolok valamire,amit szeretném ha megvalósulna..de csak egyre messzebbre kerül.ez konkrétan egy párkapcsolat.honnan tudom hogy van-e dolgunk még egymással?(fél éve vége)júl. 16. 14:37
1/4 anonim válasza:
úgy kell hogy elalvás előtt vagy után mikor nem vagy teljesen magadnál, akkor kell ilyen spirituláls utazáosokat eldurrantani
2/4 anonim válasza:
Azért, mert nincs ilyen. Mikor kezd el feltűnni, hogy az egész csak képzeletben létezik? (Nekem kb. 15 év után tűnt fel, de az első kilógó lóláb már az elején megvolt, csak nem raktam össze, annyira kellett a boost az abuzált kölök önbecsülésének.)
Ha szeretitek egymást, akkor van dolgotok egymással, mert létrehozzátok ezt a kapcsolatot. Ha nem, akkor meg nincs. (Meg azért ebben lehet némi mozgástered, szóval ez egy visszacsatolt szituáció. TE mit akarsz? Na, talán ő is akarni fogja, ha teszel érte. Vagy ne.)
3/4 anonim válasza:
A vizualizációt a karma törvénye felűlbírálja illetve a szabad akarat.
Ha másik fél nem akar valamit akkor te vizualizálhatsz akár mit nem fog működni akkor sem!
4/4 anonim válasza:
Attol hogy vizualizalok a szobamba egy rakas penzt az igazabol még nem lesz ott
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!