Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Egy álom traumatizálhat?

Egy álom traumatizálhat?

Figyelt kérdés
2024. júl. 6. 16:42
 1/6 anonim ***** válasza:
77%
Fordítva.
2024. júl. 6. 17:47
 2/6 anonim ***** válasza:
70%
Remalom igen
2024. júl. 6. 18:12
 3/6 anonim ***** válasza:

Egy a való életben megtörtént esemény traumatizálhat ,ami végűl az álmaidban is megfog jelenni.

Szóval egy rossz álom maximum ,,traumatizálhat" egy két óráig ,de utána elmúlik szóval tartósan nem ,mert azt nem tartod valóságnak ill az álmok jellege nem az ,hogy valóságosak maximum olyan ,mintha.

2024. júl. 6. 20:16
 4/6 anonim ***** válasza:

Abszolút

Én pont nemrég álmodtam samara szerű horror szereplőkkel… most is rosszul vagyok

2024. júl. 7. 00:02
 5/6 anonim ***** válasza:
Lattam mar olyan videot amibe az ember nem mert elaludni olyan remalmai voltak
2024. júl. 7. 06:17
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Igen. Rémálmok. Velem már többször is megtörtént. Ha ebből a traumatizáló álomból hirtelen felébredsz, akkor még nagyon intenzív, de lassan elmúlik, az lehet 1-2 óra, de lassan elfelejted.

Nekem pedig van egy félelmem a nagy sodrású széles, mély folyóktól. Egyik álmomba egy ilyenbe beleestem. Na, ez a "traumám" borzasztó intenzív volt felébredéskor, még ziháltam is.

2024. júl. 7. 07:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!